Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Σήκωσε το κύπελλο... πάει για το νταμπλ! (PHOTOS)

Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ζακύνθου για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 είναι ο Αθλητικός Όμιλος Λεβάντε, επικρατώντας πριν από λίγο του Α.Σ. Αστέρα Μαχαιράδου με 4-1 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, παρουσίας 600 και πλέον φιλάθλων!
Μεγάλος πρωταγωνιστής και (δικαίως) MVP της αναμέτρησης ήταν ο επιθετικός του Α.Ο. Λεβάντε, Διονύσης Μαλαφούρης, ο οποίος πέτυχε και τα 4 τέρματα της ομάδας του! Τα δύο γρήγορα γκολ (1΄ και 10΄) σίγουρα αποσυντόνισαν την ομάδα του Μαχαιράδου που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να απειλήσει τους κυπελλούχους. Το καταπληκτικό γκολ της τιμής του Νίκου Κακολύρη ήταν η καλύτερη στιγμή των φιναλίστ.

Ο φετινός τελικός, που έγινε παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Διονύση Καπανδρίτη.


ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Πριν την έναρξη του τελικού η ΕΠΣ Ζακύνθου τίμησε:
-Τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. , Κώστας Μαρίνος Ξανθός.
-Τον αείμνηστο Διονύση Καπανδρίτη. Την αναμνηστική πλακέτα από το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Νίκο Λεονταρίτη, πήρε ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Γιάννης Μουζάκης.
-Τον αρχηγό του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Κώστα Οικονόμου. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, Χαράλαμπος Κλαυδιανός.
-Τον αρχηγό του ΑΟΠ Ζακυνθιακός, Στέλιο Σούρμπη. Την απονομή έκανε ο ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ένωσης, Διονύσης Κλάδης.
-Τον 1ο  σκόρερ της Α΄ Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, Διονύση Μαλαφούρη. Την απονομή έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας.
-Τον 1ο  σκόρερ της Β΄ Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, Αποστόλη Κονίδη. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Μικτών ομάδων της Ένωσης, Ντίνος Σεμιτέκολος.


Ακολούθησαν οι απονομές των ομάδων σε πρώην παράγοντες και ποδοσφαιριστές τους.
Για τον ΑΣ Αστέρα Μαχαιράδου τιμήθηκαν:
-Ο ποδοσφαιριστής Νίκος Γούλιαρης για την 20ετή προσφορά του στο σωματείο. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος Νίκος Κεφαλλονίτης.
-Ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Πάστρας για την προσφορά του στο ζακυνθινό ποδόσφαιρο και στην ομάδα του Μαχαιράδου. Την απονομή έκανε ο Γενικός Διευθυντής, Διονύσης Κουρούμαλος.

Για τον Α.Ο. Λεβάντε τιμήθηκαν:
-Ο πρώην Πρόεδρος Ιωάννης Καλανδρίας, ο οποίος λόγω ασθένειας, την πλακέτα παρέλαβε ο Αναστάσιος Καλανδρίας από τον Τεχνικό Διευθυντή, Κώστα Μυλωνά.
-Ο Μαρίνος Πατίρης για την προσφορά του στην ομάδα. Την απονομή έκανε ο Αντιπρόεδρος Αναστάσιος Καλανδρίας.
-Ο πρώην Πρόεδρος Αναστάσιος Πατίρης. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Αρκαδιανός.

-Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Μυλωνάς. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος Παναγιώτης Βάρτζελης.


Στο ημίχρονο του αγώνα χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς τα χορευτικά συγκροτήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Μαχαιράδου «ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» και «ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ».
Στο τέλος του τελικού ακολούθησαν οι απονομές:
-Στους τέσσερις διαιτητές. Την απονομή έκανε ο Αστυνομικός Διευθυντής, Δημήτρης Αγγελούδης.
-Στον MVP του τελικού που ήταν ο σκόρερ Διονύσης Μαλαφούρης. Την απονομή έκανε ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου, Βασίλης Μυλωνάς.
-Στον φιναλίστ του κυπέλλου, Α.Σ. Αστέρα Μαχαιράδου. Την απονομή των μεταλλίων έκανε το μέλος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Νίκος Λεονταρίτης, ενώ του κυπέλλου στον αρχηγό Γιάννη Πάστρα ο Ταμίας της ένωσης, Τιμόθεος Παπαδάτος.

-Στον Κυπελλούχο Ζακύνθου, Α.Ο. Λεβάντε. Την απονομή των μεταλλίων έκανε Περιφερειακός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας, Θεόδωρος Καμπίτσης, ενώ το κύπελλο στους αρχηγούς Άκη Πατίρη και Χρήστο Κομιώτη ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ...

ΓΚΟΛ: Τακουνάκι του Χρήστου Κομιώτη για τον Μπινιχάκη, αυτός θα βρει ωραία τον Διον. Μαλαφούρη που με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ στο Στάδιο.
7΄ Κάθετη πάσα του Ν. Κακολύρη για τον Αντωνόπουλο, αυτός θα κάνει το σουτ θα διώξει σε κόρνερ ο Ανδρέου.
8΄ Ο Διον. Μαλαφούρης θα κάνει την κούρσα από το κέντρο, θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά, αλλά ο Χρ. Κομιώτης από πλεονεκτική θέση θα σουτάρει άουτ.
ΔΟΚΑΡΙ για τον ΑΟ Λεβάντε. Φάση διαρκείας στην περιοχή του Αστέρα και ο Μαλαφούρης με σουτ θα… σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι.
10΄ ΓΚΟΛ: Ο Ι. Κομιώτης στην περιοχή θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Διον. Μαλαφούρης θα τη στείλει στα δίχτυα για το 0-2.
32΄ Ο Αρκαδιανός υα εκτελέσει φάουλ, ο Ανδρέου θα διώξει με γροθιές και ο Νικολόπουλος θα κάνει το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνάει άουτ.
54΄ ΠΕΝΑΛΤΙ για τον ΑΟ Λεβάντε. Ο Χρ. Κομιώτης θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Αρκαδιανό και ο διαιτητής Λιβέρης, σωστά θα δείξει το σημείο του πέναλτι. Θα το εκτελέσει εύστοχα ο Διον. Μαλαφούρης, κάνοντας χατ τρικ.
69΄ ΓΚΟΛ: Ο Χρ. Κομιώτης θα βρει στην περιοχή τον Διον. Μαλαφούρη και αυτός με διπλή προσπάθεια θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για τέταρτη φορά, γνωρίζοντας την αποθέωση!
75΄ Ο Σέλληνας από αριστερά θα βγάλει τη σέντρα και ο Πάστρας στην κίνηση θα πιάσει το σουτ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
76΄ Ο Ν. Κακολύρης θα πασάρει από δεξιά στον Αντωνόπουλο που θα κάνει στην κίνηση το σουτ, χωρίς όμως να βρει στόχο (άουτ).
79΄ Κεφαλιά Καλαμαρά η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
84΄ ΓΚΟΛ: Ο Νικολόπουλος θα βρει στο ύψος της μικρής περιοχής τον Νίκο Κακολύρη που θα πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ.
85΄ Διαγώνιο σουτ του Αλ. Κομιώτη, ο Αυγουστίνος θα πέσει στη δεξιά του γωνιά και θα διώξει σωτήρια σε κόρνερ.

Άψογη η διαιτησία του Τάσου Λιβέρη και των βοηθών του Αντώνη Πυλαρινού και Διονύση Κλάδη. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Γιάννης Καλογεράκος.


Α.Σ. Αστέρας Μαχαιράδου (Νίκος Κοντονής): Αυγουστίνος, Αντίοχος Χ., Ελέζι Μ. (λ.τρ. 36’ Σέλληνας), Καλαμαράς, Γούλιαρης (80’ Λούντζης), Αρκαδιανός, Αντωνόπουλος Κ., Νικολόπουλος, Πάστρας (80’ Ντούσης), Κακολύρης Ν., Κακολύρης Γ.

Α.Ο. Λεβάντε (Κώστας Κλάδης): Ανδρέου, Κομιώτης Αλ., Πατίρης Α., Λογοθέτης, Δούμουρας, Μαρίνος Ι. (87’ Μπουζιάνος), Ματαράγκας Ν., Κομιώτης Ι., Μαλαφούρης (80’ Μαρούδας Π.), Κομιώτης Χρ. (84’ Σοφός Δ.), Μπινιχάκης.





























































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου