Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ηρακλής – Λάρισα 0-1: Το χαμένο πέναλτι που άφησε εκτός τη Λαμία (video) - Περόνε: «Συγγνώμη σε όλους»

Ο Εμάνουελ Περόνε αστόχησε από τα 11 βήματα στις καθυστερήσεις του αγώνα του Ηρακλή με τη Λάρισα για να μείνει εκτός play-off η Λαμία.
Κάτι παραπάνω από επεισοδιακό μπορεί να χαρακτηριστεί το παιχνίδι του Ηρακλή με τη Λάρισα. Η ομάδα του Κάμπου πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 και έτσι κατάφερε να βρεθεί στα play-off ανόδου.
Όλα όμως, θα μπορούσαν να είχαν διαφορετική κατάληξη αν ο Ηρακλής και ο Εμάνουελ Περόνε ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε ο Γηραιός στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Ο Περόνε όμως έκανε τραγικό πέναλτι για να στερήσει από τη Λαμία την είσοδό της στα play-off. Δείτε το πέναλτι όπως αναρτήθηκε στο youtube από το Ηρακλής 1908 TV.




Περόνε: «Συγγνώμη σε όλους»

Ο Εμάνουελ Περόνε μετά το χαμένο του πέναλτι απέναντι στη Λάρισα ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον πρόεδρο του συλλόγου και τον κόσμο της ομάδας.
«Δεν μου αρέσει να μιλάω. Σήμερα το έχω ανάγκη. Συγνώμη από τον πρόεδρο της ομάδας τον προπονητή και τον κόσμο. Ήταν μια στιγμή όπως είπε ο προπονητής της άλλης ομάδας. Θα προσπαθήσω και εγώ μαζί με τον προπονητή μου να δείξουμε ότι είμαστε μια οικογένεια και ότι θα τα καταφέρουμε. Ξέρω ότι ο κόσμος μας καταλαβαίνει, είναι μαζί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου