Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Αίτηση στον Κοντονή για άρση αθλητικής αναγνώρισης της ΕΠΟ!

Ο γνωστός ποινικολόγος, Γιώργος Παναγόπουλος εδώ και μεγάλο διάστημα δραστηριοποιείται κατά της ΕΠΟ, αξιώνοντας την έκπτωσή της, με δεδομένο πως από το 2012 μέχρι σήμερα λειτουργεί με παράνομο κατασταστικό.
Πρόκειται για ενέργειες για τις οποίες έχετε ενημερωθεί μέσω του Gazzetta.gr. Όπως σας είχαμε μεταφέρει οι ενέργειές του είχαν φτάσει μέχρι τον Υπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Ο Γιώργος Παναγόπουλος έχει αποτανθεί με σχετικά έγγραφα και στον προηγούμενο Υπουργό Αθλητισμού για την ΕΠΟ καθώς και στον Σταύρο Κοντονή, με τον οποίο θα επιδιώξει και συνάντηση. Την Μεγάλη Δευτέρα όμως έστειλε και άλλο έγγραφο. 
Ειδικότερα έκανε αίτημα για άρση αθλητικής αναγνώρισης της ΕΠΟ. Ένα αίτημα που πήγε στον Σταύρο Κοντονή, και τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό. Στην αίτηση του αναφέρει 14 λόγους που αφορούν στην μη έγκριση του καταστατικού από το 2012, τη λειτουργία των πειθαρχικών οργάνων και την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», στην οποία φέρεται να κατηγορείται μέλος του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ. Επίσης η πλευρά Παναγόπουλου διαπιστώνει για ακόμα μία φορά τις παράνομες επιτροπές και τις παρατυπίες σε ένα σωρό άλλα θέματα. Το έγγραφό του κλείνει ως εξής: «Να εκδώσετε άμεσα την αναγκαία διαπιστωτική πράξη ανάκλησης της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)», βάσει της διατάξεως 28 παρ. 2 του ν. 2725 / 99».
Ο Παναγόπουλος όμως δεν μένει ούτε εκεί. Είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους. Ετοιμάζεται για μία ακόμα κίνηση την Μεγάλη Τρίτη αλλά και δράσεις μετά το Πάσχα. Όλες θα αφορούν παλιές υποθέσεις πελατών του και θα έχουν να κάνουν με τις παρατυπίες της ΕΠΟ και θέματα καταστατικού, επιτροπών και αποφάσεων. O Γιώργος Παναγόπουλος που έχει μιλήσει στο Gazzetta για τις επιλογές του και την λογική με την οποία κινείται θεωρεί πως για την Ομοσπονδία δεν υφίστανται μόνο νομικά θέματα αλλά και ηθικά. Θέματα για τα οποία θα πρέπει να παρέμβουν οι Αρχές. Ανάλογα με την στάση και την θέση του Σταύρου Κοντονή θα κινηθεί για την συνέχεια. Υπενθυμίζεται πως ανάλογα έγγραφα έχουν σταλεί από τον Παναγόπουλο και το 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου