Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΑΝΟΖ: Νέες επιτυχίες από τον Όμιλο

Το Σαβ/κο που περασε η ομαδα του Α.Ν.Ο.Ζ για αλλη μια φορα ξεπερνωντας καθε προσδοκια και με συμμετοχη παιδιων και απο την προαγωνιστικη αλλα και την αγωνιστικη κατηγορια ταξιδεψε στην Αθηνα και πιο συγκεκριμενα στο Δημοτικο Κολυμβητηριο Περιστεριου οπου η ομαδα Γλαυκος Περιστεριου διοργανωσε για 16η χρονια το "16ο ΤΡΟΠΑΙΟ-ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2015 (Περιστέρι 18-19 Απρ΄15).

Στο σημειο αυτο θα ηθελα να αναφερθω λιγο περισσοτερο στην ομαδα του Γλαυκου και να επισημανω οτι η ομαδα αυτη εδωσε μεγάλη σημασία στους αγώνες της και κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω σε ολους τους αθλητές (χρήση πρόσθετων βατήρων) και φιλάθλους (ηλεκτρονικός πίνακας αποτελεσμάτων). Ενα πολυ μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την διοργανωση...ηταν ολα αψογα, πολυ μεγαλη συμμετοχη πολλων ομαδων,αθλητων-τριων και ολα πολυ καλα οργανωμενα, αφηνοντας σε ολους που ειμασταν εκει την εντυπωση οτι κατι πολυ ΚΑΛΟ συμβαινει στους κολυμβητικους αγωνες....
εκει λοιπον τα δελφινια του Α.Ν.Ο.Ζ εκλεψαν για αλλη μια φορα τις εντυπωσεις και πιο συγκεκριμενα τα τελικα αποτελεσματα ειναι:

1.ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΟΛΟΚΟΤΣΑ: 50μ ελευθερο 00:28.10 1η θεση
100μ.ελευθερο 01:00.41 2η θεση
50μ προσθιο 00:36.99 2η θεση
100μ πεταλουδα 01:07.70 3η θεση
2.ΚΑΛΟΦΩΝΟΥ ΤΖΙΟΡΤΖΙΑ: 50μ υπτιο 00:36.16 2η θεση
100μ υπτιο 01:12.04 3η θεση
3.ΠΗΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ: 50μ ελευθερο 00:29.32 2η θεση
50μ υπτιο 00:34.76 3η θεση
4.ΜΑΡΓΑΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ: 50μ ελευθερο 00:29.29 1η θεση

σε αυτο το σημειο θα ηθελα να τονιστει ενα γεγονος ιδιατερα σημαντικο που συμβαινει και για πρωτη φορα...σε αυτη την διοργανωση που μετειχαν ομαδες οπως Ολυμπιακος,Παναθηναικος,ΠΑΟΚ, DEREE – Αμερικανικό Κολλέγιο και αλλες πολυ μεγαλες ομαδες ο Α.Ν.Ο.Ζ με την 15μ πισινα του πετυχε το 1-2 (δυο θεσεις δηλαδη στο βαθρο απο τις 3).... τα συμπερασματα δικα σας!!!!!
Και μετα απο ολα αυτα, η ομαδα μας επιστρεφοντας και μονο με ενα τμημα της αποτελουμενο απο τους: ΔΙΚΟΠΟΥΛΟ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΜΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΠΑΠΑΔΟΓΚΟΝΑ ΓΙΑΝΝΗ,ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΛΑΓΟΥΝΑΡΗ ΑΓΓΕΛΟ,ΚΟΛΟΚΟΤΣΑ ΦΙΛΙΠΠΑ,ΜΑΡΓΑΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ,ΚΑΛΟΦΩΝΟΥ ΤΖΙΟΡΤΖΙΑ ΚΑΙ ΠΗΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ τιμησαν με την παρουσια τους την διοργανωση ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ" και έδωσαν κύρος και υπόσταση στους αγωνες κατι που δεν έκαναν αυτοί που έπρεπε!!!
Εκει τα υπεροχα αυτα παιδια μας ανεξαρτητα της τεραστιας κουρασης τους μετα απο αγωνες στο Περιστερι καταφεραν τα εξης:
Η Φιλιππα Κολοκοτσα 2η θεση στα 50μ πεταλουδα, η Τζιορτζια Καλοφωνου 1η θεση στα 100μ υπτιο, η Πηλικα Μαρια 3η θεση στα 400μ ελευθερο, ο Δικοπουλος Βαγγελης 3ος στα 50μ πεταλουδα και ο Μπονικος Πανος 2η θεση στα 50μ ελευθερο και 3η θεση στα 50μ προσθιο ....και κλεινοντας η διοργανωση αυτη με την σκυταλη ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ ενα πολυ νεο αγωνισμα στις πισινες, η Ζακυνθος με τους ΚΟΛΟΚΟΤΣΑ-ΜΑΡΓΑΡΗ-ΜΠΟΝΙΚΟ-ΔΙΚΟΠΟΥΛΟ, φυλαγε αυτο ως "κερασακι" ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ,αφηνοντας την Διοργανωτρια ομαδα της ΝΟΠ στην 3η θεση!!!!
Εγω σαν ελαχιστο που εχω να πω για αυτη την ομαδα, που εχω την χαρα να ειμαι κοντα της και να την παρακολουθω αρκετα χρονια ειναι οτι προκειται για:

ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜIΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ....ΜΕ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ....
H ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ...




πηγή:  anoz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου