Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΠΑΡΑΖ: Δύσκολα το Τσιλιβή - Νίκη... παραμονής για Σκουλικάδο

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι δύο σημερινοί αγώνες, ένας για τα play off  και ένας για τα play out. Συγκεκριμένα, στο δημοτικό γήπεδο του Πλάνου ο ΑΟ Τσιλιβή επικράτησε 2-0 του Αστέρα Μαχαιράδου και συνεχίζει να ελπίζει σε στραβοπάτημα του ΑΟ Λεβάντε.
Στο δημοτικό γήπεδο Αγγερικού ο τυπικά γηπεδούχος Εθνικός Σκουλικάδου επικράτησε με 3-0 του Αετού Καλλιπάδου και έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή του.

Αναλυτικά:
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ  2-0
Σ΄ ένα μέτριο παιχνίδι το οποίο κρίθηκε σε ένα 5λεπτο (57΄ - 62΄) το Τσιλιβή κατάφερε να πάρει τη νίκη και να ελπίζει. Στο 57΄ ο Άκης Κάρδαρης θα κάνει το σουτ και θα νικήσει τον Μυλωνά που ως εκείνο το λεπτό κρατούσε ανέπαφη την εστία του, σταματώντας τους παίκτες του Παναγιώτη Τρουπιώτη. Το τελικό 2-0 πέτυχε ο Άλκης Αλεξανδρίδης με προβολή, ύστερα από παράλληλη συρτή σέντρα του Γιακουμέλου. οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Γιακουμέλο σε μία σέντρα σουτ.
Καλή η διαιτησία του Τάσου Λιβέρη και των βοηθών του Ψάρρη και Κωστάκη.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ (Χαράλαμπος Μάργαρης): Κλάδης Β., Γιακουμέλος, Μαυρίας, Κλάδης Αγ., Μπιάζης, Σταμίρης (82΄ Καραολής), Τσάνης, Μπάστας (56΄ Κόκας), Καίσαρης, Κάρδαρης (74΄ Λήττα), Αλεξανδρίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (Νίκος Κοντονής): Μυλωνάς, Ντούση, Αντίοχος Χ. (65΄ Καλαμαράς), Αρκαδιανός, Λούντζης, Κυβετός, Πάστρας, Ελέζι, Κακολύρης Ν., Αντωνόπουλος, Νικολόπουλος (77΄ Μαρούδας).


ΠΕΜΠΤΗ  23/04/2015 
1)  ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ  -  ΛΕΒΑΝΤΕΣ  ΓΗΠ : ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ   ΩΡΑ :   17.00
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ - ΜΑΤΣΑΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ  3-0
Σε αντίθεση με το ματς στον Πλάνο, αυτό μεταξύ Σκουλικάδου και Καλλιπάδου είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τον Εθνικό μετά το 3-0 να είναι με το... 1,5 πόδι και πάλι στην Α΄ κατηγορία. Ο Αετός θα πρέπει στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι να τον κερδίσει με διαφορά 4 τερμάτων για να μείνει στην κατηγορία!
Οι τυπικά γηπεδούχοι (κοινή έδρα) άνοιξαν το σκορ στο 17΄ με πλασέ του Στήθου, ύστερα από ωραία ενέργεια και σέντρα του Αποστόλη Κεφαλληνού.
Το 2-0 πέτυχε ο Τζόλας με σουτ εκτός περιοχής στο 58΄ και δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Στήθος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες. Στο 62΄ τραυματίστηκε ο Ανδρέας Πλέσσας (Εθνικού) και δεν υπήρχε δεύτερος μικρός, ενώ στο 76΄ αποβλήθηκε ο Χαράλαμπος Ψάρρης (Αετού) με 2η  κίτρινη κάρτα. Το Καλλιπάδο είχε δοκάρι σε σέντρα σουτ του Ζέλα.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (Κώστας Πλέσσας): Λούτας, Τσιριγώτης, Νήτας, Πατίρης (88΄ Χαϊκάλης), Κεφαλληνός Αντ., Προκόπης, Πλέσσας Ανδρ., Τζόλα (63΄ Μπράτης), Κεφαλληνός Απ. (84΄ Πλαρινός Ι.), Σάλα Λ., Στήθος.


ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ (Πέτρος Ψάρρης): Μαμφρέδας, Τσόλης (63΄ Ρένεσης), Ζέλα, Παππά, Ψάρρης Χ., Γιαννόπουλος, Γουσέτης Α., Καπαρέλης Ι., Καποδίστριας, Γουσέτης Δ., Βούρτσης (75΄ Καπαρέλης Αν).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου