Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Πάλι με απουσίες το Λουτράκι...

Φαίνεται πως είναι... γραφτό για τους "οράνιε" να μην αγωνιστούν πλήρεις σε κάποιο από τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος.

Στις αρχές της εβδομάδας και με το δεδομένο ότι οι Μαυρέλης και Τσώκος εξέτισαν τις ποινές τους στα παιχνίδια με Κύμη και Βύζα και τέθηκαν στη διάθεση του κ. Μεσολόγγη, άπαντες στο στρατόπεδο των "οράνιε" θεώρησαν ότι στο παιχνίδι της Ζακύνθου θα εμφανιστεί η τυπικά πιο ...πλήρης ομάδα των τελευταίων μηνών. Η προετοιμασία όμως της ομάδας του Λουτρακίου για τον αγώνα της Κυριακής δεν εξελίχθηκε όπως όλοι θα επιθυμούσαν. Αμφίβολοι έως την τελευταία στιγμή πρέπει να θεωρούνται οι Αποστόλης Χατζηστάμου καιΓιώργος Παπαναστασίου.
Ο επιθετικός των οράνιε έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο, αισθάνεται ενοχλήσεις και στην προπόνηση του Σαββάτου, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Ζάκυνθο, θα αποφασιστεί αν θα συμμετάσχει στην αποστολή. Ο αριστερός οπισθοφύλακας των "οράνιε", ως γνωστό, υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και το πρωί του Σαββάτου θα γνωρίζει αν θα εξασφαλίσει άδεια από τη μονάδα του.
Εκτός αποστολής τέθηκε ο νεαρός Πίτερ Κόσκος, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης όταν κατά τη διάρκεια του προγράμματος στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να πρηστεί το γόνατο του. Ο παίκτης θα παραμείνει εκτός προπονήσεων αρχικά για περίπου δέκα μέρες, ενώ θα υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Συνεχίζουν να λείπουν για τους οράνιε ο τραυματίας Σωκράτης Πέτρου και οι Κώστας Αποστολάκης και Στάθης Δημάκης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται πλέον έως το τέλος της σεζόν.

mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου