Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με επιτυχία η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου (PHOTOS)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ξενοδοχείο VARRES, η πρώτη ημέρα του διήμερου σεμιναρίου προπονητικής που διοργανώνει, με απόλυτη επιτυχία, η ΕΠΣ Ζακύνθου στο πλαίσιο αναβάθμισης και εκπαίδευσης για νέους προπονητές.

Στο σημερινό σεμινάριο δίδαξε ο καθηγητής Χαράλαμπος Μιχαηλίδης. Ο κ. Μιχαηλίδης ήταν βοηθός των Άρι Χάαν (και στις δυο παρουσίες του Ολλανδού στο πάγκο του ΠΑΟΚ) Ρόμπ Γιάκομπς (ΠΑΟΚ),  Άγγελου Αναστασιάδη (ΠΑΟΚ -ΗΡΑΚΛΗ (1997-1998), Τάις Λίμπρεχτς (ΠΑΟΚ –ΗΡΑΚΛΗ) , Νίκο Καραγεωργίου (ΠΑΟΚ), Μάκη Χάβου (ΒΕΡΟΙΑ –ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
Στο σεμινάριο πήραν μέρος η πλειοψηφία των υποψηφίων προπονητών που είχαν παρακολουθήσει και τα δύο προηγούμενα. Την ΕΠΣ Ζακύνθου εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας, Χαράλαμπος Κλαυδιανός (ο οποίος και παρουσίασε τον κ. Μιχαηλίδη), ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, Σάκης Κλάδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Μικτών Ομάδων, Ντίνος Σεμιτέκολος.

Αύριο Παρασκευή (3/4) και ώρα 17:30 το  σεμινάριο  θα  πραγματοποιηθεί  στο  Ενωσιακό  Γήπεδο (Γαϊτάνι ), με  πρακτική  εξάσκηση και  την  συμμετοχή  2  ομάδων  ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ   σε  ώρα  που  θα  καθορισθεί  από τον  κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ  και  στο οποίο  θα  επιδοθούν τα  διπλώματα  U.E.F.A.  C.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου