Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-PLAY OFF: Το Τσιλιβή... "έκλεψε" τη νίκη στις καθυστερήσεις (Photos)

Με νίκη του ΑΟ Τσιλιβή (3-2 επί του Αστέρα Μαχαιράδου) στο 2ο  λεπτό των καθυστερήσεων, έληξε το δεύτερο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με πολλές και σημαντικές ελλείψεις, παρουσία 70 περίπου φίλων του αθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι (ΑΟ Τσιλιβή) ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Γιακουμέλο να κάνει το σουτ, τον Αυγουστίνο να διώχνει και ο επερχόμενος Καίσαρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Τρουπιώτη συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 26΄ όταν από σέντρα του Τσάνη, ο Γιακουμέλος με σουτ έκανε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 33΄ ο Νίκος Κακολύρης ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Βασίλη Κλάδη και το πέναλτι το μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος παίκτης που το κέρδισε (1-2).
Στο 74΄ έγινε το 2-2 με τον Λούντζη να κάνει το συρτό σουτ και τον Νικολόπουλο να αλλάζει πορεία στην μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα του Β. Κλάδη.
Οι φιλοξενούμενοι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων βγήκαν στην αντεπίθεση με τους Τσάνη, Λήττα και Τσιριγώτη να... "κρύβουν" την μπάλα και ο τελευταίος απλά να την σπρώχνει στα δίχτυα του Αστέρα.
Ο προπονητής του ΑΟ Τσιλιβή, Παναγιώτης Τρουπιώτης ήταν τιμωρημένος (παρακολούθησε το ματς μπροστά από τα αποδυτήρια της ομάδας του) και την ομάδα κοουτσάρισε ο Μπάμπης Μάργαρης (πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (Νίκος Κοντονής): Αυγουστίνος, Αντίοχος Χ., Κυβετός, Ελέζι, Λούντζης, Αρκαδιανός, Αντωνόπουλος (84΄ Πάστρας), Τσιλίκης Επ. (51΄ Καλαμαράς), Νικολόπουλος, Κακολύρης Ν., Κακολύρης Γ.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ (Παναγιώτης Τρουπιώτης - Μπάμπης Μάργαρης): Κλάδης Β., Κόκα, Μαυρίας, Κλάδης Αγ., Μπιάζης, Μπάστας, Τσάνης, Γιακουμέλος (82΄ Λήττα), Αλεξανδρίδης, Σταμίρης, Καίσαρης (75΄ Τσιριγώτης).


Η βαθμολογία (σε 1 αγώνα)
1.ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ   12
2.ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ   4
3.ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ 3
4.ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ  0



2η αγωνιστική
ΑΟ Κατασταρίου – Αστέρας Μαχαιράδου
ΑΟ Τσιλιβή – ΑΟ Λεβάντε
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου