Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΛΑΜΙΑ: Βλέπει και Ξενοδόχοβ!

Στη λίστα της Λαμίας βρίσκεται ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου. "Παίζει" και το όνομα πορτιέρο που αγωνίζεται στα πλέι οφ με ομάδα του Βορείου ομίλου. Τρεις οι βασικοί υποψήφιοι για τον "κυανόλευκο" πάγκο.

Στη Λαμία έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Μεταξύ των θέσεων που αναζητούνται ποδοσφαιριστές είναι και αυτή του τερματοφύλακα, αφού τόσο ο Μπλάζιτς (σας είχε ενημερώσει πρώτη η mikriliga.com), όσο και ο Γεωργίου έχουν λύσει τα συμβόλαια τους.
Ένα από τα ονόματα που έχει προταθεί και εξετάζεται, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες είναι αυτό του Γεννάδιου Ξενοδόχοφ. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο απέχει από τα κοινά της Ζακύνθου, λόγω οφειλών και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου "σταθμού" της καριέρας του.
Η περίπτωση του αρέσει στους "κυανόλευκους", ωστόσο μεταξύ των υποψηφίων είναι και ένας πορτιέρο ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα του Βορείου ομίλου και συμμετέχει στα πλέι άουτ.

Τρεις οι "μνηστήρες" για τον "κυανόλευκο" πάγκο!
Από κει και πέρα, όσον αφορά το "κεφάλαιο" προπονητής, πληροφορίες αναφέρουν ότι οΠανουργιάς Παπαϊωάννου έχει καταλήξει σε τρία ονόματα Ελλήνων τεχνικών (οΕλευθερόπουλος είναι ο ένας για τον οποίο ενημερωθήκατε αποκλειστικά από τη mikriliga.com). Με τον έναν εξ' αυτών είχε γίνει επαφή και μεσούσης της περιόδου, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε, καθώς δεσμευόταν με συμβόλαιο.
Το όνομα του τρίτου υποψηφίου δεν έχει διαρρεύσει στα ΜΜΕ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για προπονητή ο οποίος τη φετινή χρονιά κοουτσάρισε για δεύτερη φορά, ομάδα του Βορείου ομίλου.

mikriliga.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου