Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Τίποτα, τίποτα δεν τον σταματά! – «Διπλό» (και) στα Μέγαρα

Έχει πάρει φόρα το… τρένο του ΑΟΠ Ζακυνθιακού και δεν σταματά πουθενά! Ούτε στα Μέγαρα σταμάτησε, επικρατώντας με 2-1 του τοπικού Βύζαντα, έχοντας σε εξαιρετική φόρμα τον Στάθη Καραμαλίκη που πέτυχε και τα 2 τέρματα. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του Σπύρου Αντωνόπουλου στάθηκαν εξαιρετικά!


Σημαντικό στοιχείο της αναμέτρησης, η επάνοδος στους αγωνιστικούς χώρους του τερματοφύλακα του Ζακυνθιακού, Λέανδρου Διαμαντή.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
3΄ Ο Στρατάκης θα εκτελέσει το κόρνερ και ο Παπαδόπουλος που θα εκμεταλλευτεί τη σύγχυση των φιλοξενούμενων, θα σουτάρει μόλις άουτ.
7΄ Κόρνερ με τον Σελμανάι αυτή τη φορά, ο Αλεβίζος θα πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
21΄ ΓΚΟΛ: Ωραία κεφαλιά πάσα του Νίκου Καλογέρη για τον έμπειρο επιθετικό Στάθη Καραμαλίκη που με ένα βον πλανέ θα ανοίξει το σκορ (0-1).
38΄ ΓΚΟΛ: Ο Στέλιος Λιβέρης θα βγάλει τη σέντρα και… ο συνήθης ύποπτος, Στάθης Καραμαλίκης θα πετύχει το 0-2!
41΄ Εντυπωσιακή απόκρουση του Λέανδρου Διαμαντή, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στρατάκη. Ο Λέανδρος γύρισε δυνατός και πανέτοιμος μετά την πολύμηνη απουσία του, λόγω τραυματισμού.
48΄ Ο Παυλίδης θα σώσει την ομάδα του από σίγουρη παραβίαση, αφού έκοψε το σουτ του Παπαδόπουλου.
50΄ ΓΚΟΛ: Τρομερό γκολ του Στρατάκη από 40 μέτρα!
65΄ Εκτέλεση κόρνερ του Στρατάκη ο Σερμανάι θα πιάσει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

84΄ Ο Μπαρμπαρούσης από καλή θέση δεν μπορεί να σκοράρει.
85΄ Ο Διαμαντής θα κρατήσει το 1-2, σταματώντας τον Ανδριανόπουλο.


ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Διαμαντής, Χουστουλάκης, Δημάκος, Διαμαντόπουλος, Κορομηλάς, Αλεβίζος (73΄ Ανδριανόπουλος), Μητρόπουλος, Κολιόπουλος, Παπαδόπουλος (73΄ Βαρελάς), Στρατάκης, Σερμανάϊ (81΄ Χαμπιλάι).

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Διαμαντής, Τσαλέκου, Κολοβάκης, Λιβέρης, Νίκου, Παυλίδης, Πέττας (37΄ Σκοζάι), Κωστάκης, Καραμαλίκης, Καλογέρης (63΄ Τζιαφέρης)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου