Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ποιοι είναι οι αντίπαλοι του στα μπαράζ

Ο νταμπλούχος Ζακύνθου, Αθλητικός Όμιλος Λεβάντε από αυτή την Κυριακή 10 Μαΐου, ρίχνεται στη μάχη των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Στο δρόμο του θα βρει τις πρωταθλήτριες των ΕΠΣ Αχαΐας (Κεραυνό Αγ. Βασιλείου), ΕΠΣ Ηλείας (Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο) και ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης (Α.Ε Κεφαλληνίας).

Το zantesport.gr σας παρουσιάζει τους αντιπάλους του ΑΟ Λεβάντε:



Αστέρας Αμαλιάδας-Πανόπουλου
Έτος ίδρυσης: 1947
Χρώματα: Βυσσινί, άσπρο, πράσινο
Παρατσούκλι: Οι βυσσινί
Έδρα: Αμαλιάδα
Γήπεδο: Αμαλιάδας
Πρόεδρος: Ανδρέας Παπαδάτος
Προπονητής: Ζώης Ανδριόλας

Λίγα για την ομάδα
Είναι μια ομάδα-προϊόν συγχώνευσης του Αστέρα Αμαλιάδας και του ΠΦΟ Πανόπουλου. Έχει έδρα την Αμαλιάδα και γήπεδο το ΔΑΚ Ήλιδας. Κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ηλείας χωρίς να χρειαστούν Πλέι Οφ. Πρόεδρος είναι ο Ανδρέας Παπαδάτος και προπονητής ο Ζώης Ανδριόλας, ο οποίος διαδέχθηκε τον Φεβρουάριο τον Αλέξη Γαβριλόπουλο. Βασικός χρηματοδότης του, ο Γιώργος Πανόπουλος, ο οποίος μετέφερε την ομάδα στην Αμαλιάδα, με όραμα έναν μεγάλο Αστέρα, ο οποίος θα φτάσει τα κατορθώματα της ομάδας του 1971, την οποία θαύμαζε από τα μαθητικά του χρόνια, πηγαίνοντας στην Αμαλιάδα από του Πανόπουλου για να παρακολουθήσει το Γυμνάσιο. Ο Αστέρας, θεωρείται ως το φαβορί για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, καθώς διαθέτει το πιο πλήρες και πιο έμπειρο δυναμικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ πολύ μεγάλο του πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων, είναι το γεγονός ότι δυνητικά μπορεί να έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό του, αφού εκπροσωπεί έναν μεγάλο Δήμο όπως της Ήλιδας και εσχάτως την περιοχή της ορεινής Ηλείας.

Δυναμικό
Τερματοφύλακες: Αλεξανδρόπουλος, Ψυχογιός
Αμυντικοί: Κουτελιέρης, Μπουτσικάκης, Δούλος, Διαμαντόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Θ. Αντωνόπουλος, Ντάβαρης.
Μέσοι: Δαβουρλής, Μπράβος, Δ. Τσουκαλάς, Π. Τσουκαλάς, Παρασκευόπουλος, Δούλος, Παπαδόπουλος, Παπαθεοδώρου, Μαρκόπουλος, Σταθάτος, Σίνος.
Επιθετικοί: Σ. Αντωνόπουλος, Λυμπέρης, Μπρης.






Α.Ε. Κεφαλονιάς
Έτος Ίδρυσης: 1989
Χρώματα: Κίτρινο-μαύρο
Παρατσούκλι: ΑΕΚ
Έδρα: Αργοστόλι
Γήπεδο: Αργοστολίου
Πρόεδρος: Παναγής Κουμαριώτης
Προπονητής: Γιώργος Τόγιας
Λίγα για την ομάδα
Στην αρχή της σεζόν στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα του Αργοστολίου τα πράγματα ήταν δύσκολα και μάλιστα χωρίς «μικρό» στο ρόστερ της έπαιξε έναν ολόκληρο γύρο με δέκα σε κάθε αγώνα. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας Δημήτρης Κουμαριώτης, γιος του προέδρου Παναγή Κουμαριώτη, καθώς και ο προπονητής, γνωστός μας από το πέρασμά του από τον Πανηλειακό, Γιώργος Τόγιας, πίστεψαν στα παιδιά πάλεψαν για να πετύχουν το στόχο τους και με την μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη στο τέλος κατάφεραν να κερδίσουν την 3η συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος της ιστορίας τους. Η Α.Ε. Κεφαλονιάς κατέκτησε το πρωτάθλημα στα playoffs με τρεις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Α.Ο.Κ.Ι. (15-12) Είναι ομάδα που βασίζεται στο σύνολο και στην ομαδική προσπάθεια. Στην έδρα της και αφού εκμεταλλευτεί το γήπεδο της που είναι σε κακή κατάσταση, μπορεί να κάνει ζημιές σε όποια ομάδα κάνει το λάθος να πάει στο νησί για...... «τουρισμό».
Δυναμικό
Τερματοφύλακες: Τσιαουσντέλιο, Παυλάτος.
Αμυντικοί: Χασάι, Δούρος, Βιτώρος Π., Κουμαριώτης Π., Λαμπρόπουλος, Σπανός Βασ., Στεφανάτος, Φωκάς.
Μέσοι: Δρόσος, Ζαμπαύτης, Θωμάς, Καλογηράς, Κρούτη, Μπαζάρογλου, Μήλας, Κορσιάνος Αντ..
Επιθετικοί: Ευτηριάδης, Κόμητας, Νανούση, Ταβιανάτος.



Κεραυνός Αγ. Βασιλείου
Έτος Ίδρυσης: 1979
Χρώματα: Μπλε-Κόκκινο
Παρατσούκλι: Αη Βασίλης
Έδρα: Πάτρα
Γήπεδο: Αγίου Βασιλείου
Πρόεδρος: Κώστας Χρυσανθόπουλος
Προπονητής: Θοδωρής Πατρώνης

Λίγα για την ομάδα
Ο Κεραυνός, μια σχετικά νέα ομάδα (ιδρύθηκε το 1971), κατέκτησε το Πρωτάθλημα Αχαΐας με έξι βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Θύελλα (75-69) εξασφαλίζοντας τον τίτλο και μαθηματικά, μία αγωνιστική πριν από το τέλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου η διαφορά έφτασε και στους 13 βαθμούς, αλλά μειώθηκε και το φινάλε έγινε συναρπαστικό. Προπονητής της ομάδας του Κεραυνού είναι ο Θοδωρής Πατρώνης. Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, θεωρείται η ομάδα που μετά τον Αστέρα, έχει τις περισσότερες πιθανότητες για την άνοδο, καθώς διαθέτει έμπειρους παίκτες και προέρχεται από ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα, όπως αυτό της Αχαΐας.

Δυναμικό
Τερματοφύλακες: Χάχαλης, Δημητρίου, Ρουντζαμάνης.

Αμυντικοί: Καραχάλιος, Παναγόπουλος, Βετούλας, Μηλάτος, Κανελλόπουλος, Μπουρνάκας, Μαντζουράκης, Ζαφειρόπουλος, Μπίρης.

Μέσοι: Μπινιέρης, Μπερτσιάς, Παπαχριστόπουλος, Σκιαδόπουλος, Τζίφας, Παρίσης, Μικελάτος.

Επιθετικοί: Παπαζαφείρης, Μπενέτος, Νάτσης.

protinews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου