Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι δηλώσεις Ακίνο & Διγκόζη

Συγχαρητήρια μοίρασε ο θριαμβευτής Διγκόζης, ψύχραιμος παρά τις δύο ήττες ο Ακίνο!

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν μετά το Αιγινιακός-Ζάκυνθος (1-0):
Άγγελος Διγκόζης (προπονητής Αιγινιακού)«Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου γιατί ήταν μια σημαντική νίκη. Κερδίσαμε έναν πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο. Δικαιούμασταν αυτό το τρίποντο. Αν κερδίζαμε στον Τύρναβο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για μας. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο καλά. Χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες να πετύχουμε άλλα δυο γκολ. Όλα τα παιχνίδια των πλέι άουτ είναι δύσκολα. Τώρα κοιτάμε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ζάκυνθο».

Ντανιέλ Ακίνο (προπονητής Ζακύνθου)«Θέλω να ευχαριστήσω τον αντίπαλο που βγήκε νικητής από το παιχνίδι. Ήταν ένας σοβαρός και δυνατός αγώνας και μετά την ήττα μέσα στην έδρα μας από τον Αγροτικό Αστέρα κάναμε κάποια λάθη, τα οποία μας κόστισαν ακριβά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Ο Αιγινιακός μας πίεσε κάπως. Προηγήθηκε με πέναλτι. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δυο τρεις καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε».
Για την νέα ήττα και αν δυσκολεύει η υπόθεση παραμονή: «Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα εντός έδρας ματς, και  να παραμείνουμε στην κατηγορία».


mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου