Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Σε ρυθμούς… μπαράζ

Τελείωσαν τα ψέματα για την ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου αφού ήδη έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται για τους αγώνες μπαράζ διεκδικώντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Ο πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας δίνει την πρώτη του μάχη την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα της Ζακύνθου το Λεβάντε. Το συγκρότημα του Θόδωρου Πατρώνη έχει αρκετά καλή ψυχολογία και στόχος είναι να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα μπαράζ. Το Σάββατο η ομάδα του Κεραυνού στα πλαίσια της προετοιμασίας του έδωσαν και φιλικό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα Νέων της Παναχαϊκή όπου και επικράτησαν με σκορ 6-2. Τα γκολ πέτυχαν οι Νάτσης 2, Μικελάτος 2, Παρίσης, Μπινιέρης, ενώ αγωνίστηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.
Ο Θόδωρος Πατρώνης ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Χάχαλη, Παναγόπουλο, Ζαφειρόπουλο, Μηλάτο, Καραχάλιο, Τζίφα, Παπαχριστόπουλο, Παρίση, Μικελάτο, Μπινιέρη, Νάτση. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπουρνάκας, Βετούλας, Μπίρης, Αγγελόπουλος, Μαντζουράκης.


Να γίνει Πρέσβης της Αχαΐας

Τον ρόλο του «πρέσβη» της Αχαΐας στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα διεκδικήσει ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου στα μπαράζ ανόδου, που θα ξεκινήσουν στις 10 Μαΐου.
Δεδομένου του διαφαινόμενου υποβιβασμού της Αχαϊκής, η οποία είχε πολυετή παρουσία στον 3ο όμιλο της Football League 2, αν ο Κεραυνός Αγίου δεν ανέβει στη Γ’ Εθνική στα μπαράζ, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η Αχαΐα δεν θα εκπροσωπείται σ’ αυτήν την Κατηγορία.
Άρα, η ομάδα του Αγίου Βασιλείου στα μπαράζ δεν θα αγωνιστεί μόνο για ίδιον όφελος, καθώς επωμίζεται το βάρος της εκπροσώπησης του αχαϊκού ποδοσφαίρου ,το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την… κατιούσα σε ό,τι αφορά στις μεγάλες κατηγορίες.
Αν εξαιρέσουμε την Παναχαϊκή, της οποίας η παρουσία στη Β’ Εθνική τείνει δυστυχώς να… μονιμοποιηθεί και τον Παναιγιάλειο που έχει αναγεννηθεί από τις στάχτες του, οι υπόλοιπες ομάδες με θητεία στην εθνική ερασιτεχνική κατηγορία (Σαγέικα, Ζαβλάνι, Αστραπή, Διαγόρας Βραχνεΐκων κ.λπ.) βρίσκονται σε αγωνιστικό… μαρασμό, βολοδέρνοντας στις τοπικές κατηγορίες. Χρέος του Κεραυνού, που δείχνει να διψά για διακρίσεις,  είναι να βγάλει υο πολύπαθο αχαϊκό ποδόσφαιρο από τον λήθαργο.
Αρωγοί στην τιτάνια προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει η ομάδα του Αγίου Βασίλειου, πρέπει να σταθούν όλοι, παράγοντες ομάδων, της ΕΠΣΑ και, φυσικά, οι φίλαθλοι της Αχαΐας.

gnomip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου