Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

FOOTBALL LEAGUE: Σοκ στον Πιερικό - Τα προβλήματα τον στέλνουν στην Γ' Εθνική!

Πιερικός... ώρα μηδέν! Ματαιώθηκαν τα δύο προσεχή ματς του συλλόγου (Αιγινιακό, Τύρναβο) λόγω των προσφυγών και οδεύει με... μαθηματική ακρίβεια στην Γ' Εθνική! Του αφαιρούνται και βαθμοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com η διοίκηση των Κατερινιωτών δεν πρόλαβε να καταθέσει ένα μέρος των οφειλομένων απ' τις προσφυγές κι ως εκ τούτου το προσεχές ματς με τον Αιγινιακό ΔΕΝ θα διεξαχθεί (όπως και το επόμενο με τον Τύρναβο)!
Το... κακό δεν σταματά μόνο εκεί. Διότι το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι μελανόλευκοι δεν θα χάσουν απλώς τα ματς στα χαρτιά με σκορ 3-0, αλλά θα τους αφαιρεθούν και βαθμοί για την μη διεξαγωγή τους και την ασυνέπεια στα χρέη σε πρώην ποδοσφαιριστές.
Κι όλα αυτά με τον Πιερικό να είναι ήδη στον έναν πόντο, να απέχει αυτή τη στιγμή πέντε απ' τη σωτηρία και φυσικά μετά το πέρας των αγώνων της Κυριακής, αλλά και της σημερινής εξέλιξης, η διαφορά θα ανοίξει ακόμα περισσότερο, μετατρέποντας ουσιαστικά σε ΜΗ ρεαλιστικό στόχο την παραμονή στη Football League.
Το ντέρμπι της Πιερίας, λοιπόν, δεν θα γίνει, καθώς ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν πρόλαβε να καταθέσει το ποσό των 1.000 ευρώ στον Δημήτρη Ίτσιο, ο οποίος πλέον μάλιστα αγωνίζεται στον Αιγινιακό!
Ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το μέλλον του συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας του Πιερικού σκέφτεται -προφανώς- και το σενάριο να μην κατέβει στο υπόλοιπο των πλέι άουτ η ομάδα.
Αύριο (Σάββατο) θα υπάρξει συνάντηση με τους παίκτες, όπου λογικά θα παρθεί μια από κοινού απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι. Όπως και να 'χει πάντως, ακόμα κι αν βρεθούν τα χρήματα που χρειάζονται για τις άλλες υποχρεώσεις, ακόμα κι αν αποφασιστεί για μάχη μέχρι τέλους (κι ενώ ήδη έχουν... χαθεί δύο παιχνίδια), είναι δεδομένο πως ο κλοιός έχει... σφίξει, τα (μαθηματικά) κουκιά πλέον δεν βγαίνουν και η Γ' Εθνική είναι ουσιαστικά προ των πυλών!
Η ενημέρωση της Football League για τις ματαιώσεις αγώνων του Πιερικού 
Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ», της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ «Γ. ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ», ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005», της 4ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στο Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ». 

mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου