Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Παρέμεινε ζωντανή η Αναγέννηση

Το χρέος της στον πρώτο από τους δύο τελικούς έκανε η Αναγέννηση και επικράτησε με 3-1της Ζακύνθου στο Στάδιο. Σωρεία χαμένων ευκαιριών οι κιτρινόμαυροι στο α’ μέρος, έλυσε το γόρδιο δεσμό ο Μίχος. Με δέκα από το 30′ οι φιλοξενούμενοι.

Τη νίκη πάση θυσία ήθελε η Αναγέννηση ώστε να παραμείνει στο κόλπο της παραμονής στη Football League. Επιθετικά μπήκε στο παιχνίδι, αν και αρκετά αγχωμένη, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς.
Μόλις στο 3′ ο Βουτσιάς σέντραρε από τα δεξιά με τον Τζέκο να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 8′ έγινε πανομοιότυπη φάση με τον Μίχο αυτή τη φορά να σεντράρει και τον Τζέκο να μην μπορεί να σκοράρει ούτε αυτή τη φορά.
Η πίεση ήταν ασφυκτική από τους κιτρινόμαυρους και στο 15′ ο Σαϊν πάσαρε στο Βουτσιά με τον τελευταίο να μην κάνει καλό τελείωμα. Η υπεροχή των γηπεδούχων απέφερε καρπούς και στο 20′ ο Βουτσιάς έβγαλε ωραία ασσίστ στον Μπιτέλη και εκείνος με πλασέ έκανε το 1-0.
Το 1-0 δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους και στο 27′ βγαίνοντας στην ουσία πρώτη φορά στην επίθεση εκμεταλεύτηκαν αμυντικό λάθος της Αναγέννησης απάντησαν με τον Μπλέτσα.
Η Αναγέννηση δεν το έβαλε κάτω και έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της μπάλας κέρδισε πέναλτικαι αποβολή με τον Τζέκο. Ο Καρδιτσιώτης φορ βγήκε σε θέση τετ α τετ και ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Καμπούρη με τον Μάνταλο να δείχνει πέναλτι και αποβολή. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Βουτσιάς και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Το α’ μέρος τελείωσε με την Αναγέννηση να έχει 66%-34% κατοχή και 18-2 τελικές υπέρ. Με την έναρξη του β’ μέρους το σκηνικό ήταν το ίδιο και η πίεση από τους κιτρινόμαυρους ήταν ασφυκτική. Ο Παναγιωτόπουλος, που πέρασε στο παιχνίδι, έκανε ωραίο σουτ ύστερα από ατομική ενέργεια με τον Πολίτη να αποκρούει.
Τελικά στο 59′ ο Μίχος με κοντινή προβολή, ύστερα από ασσίστ του Τζέκου, έκανε το 2-1 και έβαλε την Αναγέννηση ξανά σε θέση οδηγού αποβάλλοντας ταυτόχρονα και το άγχος. Στο 71′οι κιτρινόμαυροι τριπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Οικονόμου με κοντινή καρφωτή κεφαλιά.
Στα εναπομείναντα λεπτά η Αναγέννηση κατέβασε ταχύτητα με το ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τις δυνάμεις να απειλήσουν.
Πλέον, η Αναγέννηση θέλει μόνο τη νίκη στο Κυριακάτικο εντός έδρας με τον Αιγινιακό και ταυτόχρονα στραβοπάτημα του Τυρνάβου στον Εύοσμο.
Κίτρινες: 32′ Πολίτης, 40′ Τζάνης
Κόκκινη: 31′ Καμπούρης
Γκολ: 20′ Μπιτέλης, 59′ Μίχος, 71′ Οικονόμου – 27′ Μπλέτσας
Συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ.Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Τζάνης, Οικονόμου (75′ Κοντός), Δημόπουλος, Μίχος, Βουτσιάς (62′ Μαυριάς), Μπιτέλης, Σαϊν, Νίκιτς, Πέεφ (46′ Παναγιωτόπουλος), Τζέκος
Ζάκυνθος (Ντ. Ακίνο): Πολίτης, Στασινόπουλος, Νόνης, Κυριακίδης, Καμπούρης, Κρισμάρεβιτς (82′ Πέττας), Πιτταράς (69′ Λέκκας), Ευθυμιάδης, Μπλέτσας, Χατζησάββας (59′ Πλαβούκος), Τιλιόπουλος

http://karditsasportiva.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου