Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ωραία βραδιά στο STRADA COFFEE (Photos)

Στο STRADA COFFEE στο ξενοδοχείο Strada Marina δεξιώθηκαν χθες το βράδυ οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του ΑΠΣ Ζάκυνθος, μία ημέρα μετά την τελευταία τους αγωνιστική υποχρέωση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Η οικογένεια του Χαράλαμπου Ραυτόπουλου (νέοι ιδιοκτήτες του STRADA COFFEE) ήθελαν με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσουν όλα τα παιδιά για τα όσα μας χάρισαν φέτος και την παραμονή της ομάδας γι άλλη μία χρονιά στην Β΄ Εθνική.
Από πλευράς της διοίκησης ήταν η εξωδιοικητική παράγοντας Μαρία Μπιάζη, μετά του συζύγου της, Διονύση ενώ από το τεχνικό τιμ ήταν ο προπονητής Ντάνι Ακίνο, ο Τεχνικός Διευθυντής Δημήτρης Νόλης και ο γυμναστής Κώστας Γιάννη.
Σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα περίπου 20 παίκτες ήταν εκεί. Παρόντες ήταν και αντιπρόσωποι από τους οργανωμένους φίλους της ομάδας, τους "ΑΠΕΝΑΝΤΙ".
Μία όμορφη έκπληξη περίμενε τον Ντάνι Ακίνο, αφού χθες είχε τα γενέθλιά του και οι "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" του εμφάνισαν μία τούρτα με τα κεράκια να τα σβήνει ο 50χρονος κόουτς μέσω χειροκροτημάτων!!!










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου