Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΑΝΟΖ: Πολλά μετάλλια & ατομικά ρεκόρ από τα "δελφίνια" μας!



Έπεσε η αυλαια του Πανελληνιου Πρωταθληματος στην Πατρα, ενος πρωταθληματος που μας αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις λογω των εντυπωσιακων επιτευγματων των 4 κολυμβητριων μας Μαργαρη Νικολεττα- Πηλικα Μαρια- Στεφανοπουλου Ιωαννα- Χιωνη Στελλα.

Τεσσερα ατομικα ρεκορ απο την Μαργαρη Νικολεττα ( τα δυο στους προκριματικους και τα αλλα δυο στους τελικους)1χρυσο στα 50 πεταλουδα με χρονο 30:02 που αποτελει και την καλυτερη επιδοση φετος στην Ελλαδα στην κατηγορια της και μολις 0:83"' εκατοστα μακρια απο το πανελληνιο ρεκορ 29:19 της Κριστελ Βουρνα και 1 ασημενιο στα 50 μ. Ελευθερο με χρονο 28:15''' που ειναι δευτερη καλυτερη επιδοση στην Eλλαδα.
Δυο κολυμβητριες μας περασαν τελικο στα 50 μ ελευθερο , μοναδικο , ανεπαναληπτο , με τον δευτερο χρονο η Μαργαρη και με τον ογδοο η Πηλικα Μαρια , η οποια πραγματοποιησε καλη εμφανιση κανοντας τους χρονους της στα 50 ελευθερο , 50 πεταλουδα και 100 ελευθερο τα οποια και κολυμπησε.

Οπως επισης πραγματοποιησαν καλη εμφανιση και οι Χιωνη Στελλα στα 50-100- 200υπτιο και η Στεφανοπουλου Ιωαννα στα 50 υπτιο.
Για αλλη μια φορα η Dream Team του Α.Ν.Ο.Ζ εκανε θαυματα , προκαλωντας τον θαυμασμο των αλλων σωματειων και η συνταγη ειναι απλη , Αγαπη για αυτο που κανουμε , Σκληρη Δουλεια Αλληλοκατανοηση και Αλληλοσεβασμος και το πιο σημαντικο αγαπαμε την επιτυχια οταν αυτη ερχεται μεσα απο προπονηση σε ελλειπεις υποδομες και οταν ακουγεται απο τα μεγαφωνα ΑΝΟΖ ΖΑΚΥΝΘΟΥ!!!
Σε αυτό το σημειο θα ηθελα να ευχαριστησουμε τον Κο Μπονικο Στεφανο (πρωην Προεδρο του Ομιλου μας) που μας εφερε 5 μπλουζακια για τους αγωνες, τον Ν.Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑΣ που μας εξυπηρετησε με το βανακι του, αλλα και το ΚΤΕΛ του νησιου μας που μας εκανε εκπτωση οπως και η Κοινοπραξια και το LEVANTE FERRIES!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου