Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Μποξέρ ο Μπέος εναντίον του Πάσχου

Επίθεση με γροθιά από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο καταγγέλει ότι δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Μπάμπης Πάσχος την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο στο λιμάνι του Βόλου. Όπως κατήγγειλε ο κ. Πάσχος, βρισκόταν με τους συνεργάτες του σε καφετέρια και αντιλήφθηκε τους συνεργάτες του δημάρχου.
Η συνάντηση με τους συνεργάτες του τελείωσε και πήγαινε προς το αυτοκίνητό του, όταν τον πλησίασε, χωρίς να τον αντιληφθεί, από πίσω ο Αχιλλέας Μπέος και του έριξε γροθιά στο πρόσωπο. Στο συμβάν ήταν παρόντες και οι συνεργάτες του δημάρχου οι οποίοι έγιναν “λαγοί” μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβη με τον κ. Πάσχο να τρέχει στους λιμενικούς που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση για να καταγγείλει το περιστατικό, ενώ στη συνέχεια προέβη σε επίσημη καταγγελία και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.
Το τελευταίο διάστημα οι δύο άνδρες έχουν έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ τους, λόγω της ΕΠΣΘ. Η προσπάθεια για επιβολή νέας διοίκησης στην Ένωση από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, έχει συναντήσει τη σθεναρή αντίσταση του κ. Πάσχου και των συνεργατών του.

Διαψεύδει την καταγγελία Πάσχου ο Μπέος
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείου Τύπου του δημάρχου Βόλου:
“Σε κατηγορηματική διάψευση των ανυπόστατων, ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών του Μπάμπη Πάσχου, γνωστού για τα καμώματά του τόσο στην αυτοδιοίκηση, όσο και στο χώρο του ποδοσφαίρου, προχώρησε ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που μάλιστα νωρίς το μεσημέρι μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου προκειμένου να υποβάλλει μηνύσεις τόσο κατά του Πάσχου, όσο και εναντίον εκείνων που άκριτα και χωρίς διασταύρωση δημοσιοποίησαν τις άθλιες εναντίον του συκοφαντίες.
Ο κ. Μπέος απέδωσε τις «καταγγελίες» ότι δήθεν γρονθοκόπησε τον Πάσχο στην εμπάθεια που ο συγκεκριμένος παράγοντας διατηρεί στο πρόσωπό του και στην προσπάθειά του να διατηρηθεί στην επικαιρότητα με τέτοιους ψευδείς χαρακτηρισμούς.
Όλα τα υπόλοιπα θα αποδειχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος δηλώνοντας αηδιασμένος από τέτοιες άνανδρες και αήθεις πρακτικές.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου