Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΑΧΑΓΙΑ '82: Απέκτησε Κοτσέτα & Νικολόπουλο!

Η Αχαγιά 82 κλέβει την παράσταση στο μεταγραφικό παζάρι, ολοκληρώνοντας τρία μεγάλα μεταγραφικά μπαμ από το... πάνω ράφι, με παίκτες εθνικών κατηγοριών.

Ο Γιάννης Σταμόπουλος αποτελεί το πλέον "ηχηρό" όνομα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι της Α1 ΕΣΚΑΗ, έχοντας παίξει κατά το παρελθόν σε Παναχαϊκή, Σπόρτιγκ, Περιστέρι, Δούκα, Παλαιό Φάληρο, Κεραυνό Αιγίου, Ακράτα, Απόλλωνα Πατρών και Αίολο Αστακού. Πρόκειται για δίμετρο πλέι μέικερ υψηλής ποιότητας και εμπειρίας από κατηγορίες όπως η Α2, η Β' και η Γ' Εθνική.
Παράλληλα, οι Αχαγιώτες έριξαν δύο ακόμη μεταγραφικές "βόμβες", με αθλητές από την Ηλεία, που αγωνίζονταν στην ΑΓΕ Ζακύνθου.
Στην περιφέρεια έγινε η σούπερ προσθήκη με τον αρχισκόρερ Χρήστο Κοτσέτα, ο οποίος έφυγε από τη Ζάκυνθο και θα αλλάξει τις ισορροπίες στην κατηγορία, έχοντας παίξει κατά το παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στη ΣΕΦΑ Ανδραβίδας, την Κεφαλονιά, τον Κόροιβο και τον Παναιτωλικό.
Μαζί του από τη Ζάκυνθο έρχεται και ο νέος "πύργος" της Αχαγιάς '82, Θανάσης Νικολόπουλος! Ο δυναμικός σέντερ δίνει άλλον αέρα στο σύνολο του Μιχάλη Δελάρτα, καθώς πρόκειται επίσης για παίκτη επιπέδου εθνικών κατηγοριών, καθώς πέραν της ΣΕΦΑ Άνδραβιδας, έχει παίξει επίσης σε Κόροιβο, Κεφαλονιά, ΑΕΚ Άργους, Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας και πρόσφατα στην ΑΓΕΖ.


iliabasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου