Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Αμετάκλητα στη Σούπερ Λίγκα ο Λεβαδειακός

Τα ψέματα τελείωσαν… Σε αντίθεση με την περίπτωση του Άρη και των υπόλοιπων δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής στην περίπτωση του Απόλλωνα Σμύρνης δεν υπήρξε έκπληξη ως προς την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Το Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο απέρριψε την προσφυγή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» κατά της απόφασης του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας να επικυρώσει τη βαθμολογία από την 6η θέση και κάτω της περσινής περιόδου μόλις τελείωσαν όλες οι εκκρεμοδικίες (όπως προβλέπουν οι κανονισμοί). Έτσι, ο Λεβαδειακός οριστικά και αμετάκλητα μένει στη μεγάλη κατηγορία μετά τον υποβιβασμό της Κέρκυρας για την υπόθεση της εικονικής μεταβίβασης των μετοχών της νησιωτικής ΠΑΕ.
Αντίθετα, οριστικοποιήθηκε η παρουσία του Απόλλωνα Σμύρνης στη Β’ Εθνική και τη νέα σεζόν.
Ως εκ τούτου, η εναρκτήρια σέντρα της Σούπερ Λίγκας θα δοθεί κανονικά στα γήπεδα το τρέχον Σαββατοκύριακο(22-23/8), αλλά και τη Δευτέρα (24/8).
Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων την Παρασκευή (21/8):
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση:
Δέχεται τυπικά και απορρίπτει  κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΣ κατά 1) της Super League ΕΛΛΑΔΑΣ 2) της από 12.08.2015 απόφασης του Δ.Σ της Super League με την οποία μη νόμιμα επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος της Super League 2104-215 και 3) της από 12.08.2015 απόφασης του Δ.Σ του Συνεταιρισμού για έγκριση του προγράμματος του πρωταθλήματος Super League για την 1η και 2η αγωνιστική ημέρα».

a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου