Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Zakynthos Night Run: Μην λείψει κανείς!!!

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ζακύνθου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου διοργανώνουν το “Zakynthos Night Run” στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών. Οι αγώνες δρόμου θα γίνουν με την υποστήριξη της ΑΓΕΖ.


Zakynthos Night Run
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015
Σημείο συνάντησης είναι η πλατεία Αγίου Μάρκου η οποία αποτελεί σημείο εκκίνησης και τερματισμού των αγώνων.
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 19:18 μμ (δύση ηλίου)
ΑΓΩΝΕΣ
600 μέτρα: για παιδιά 0 – 8 ετών
Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλες οι μαμάδες με το καρότσι και τα παιδιά τους
Απαραίτητη κρίνεται η παρουσία ενός γονέα που θα τρέχει μαζί με το παιδί μικρής ηλικίας.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Εκκίνηση στην πλατεία Αγίου Μάρκου – στρίβουμε δεξιά στην οδό Μαντζάρου – στρίβουμε αριστερά στην Κολυβά – συνεχίζουμε ευθεία στην Τερτσέτη – στρίβουμε αριστερά στην οδό Γαλβάνη – μπαίνουμε και διασχίζουμε την Αλ. Ρώμα και την 21ης Μαϊου – τερματίζουμε στην πλατεία Αγίου Μάρκου
1.000 μέτρα: για παιδιά 9 – 12 ετών
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Εκκίνηση στην πλατεία Αγίου Μάρκου – στρίβουμε δεξιά στην οδό Μαντζάρου – στρίβουμε αριστερά στην Κολυβά – συνεχίζουμε ευθεία στην Τερτσέτη – στρίβουμε αριστερά στην οδό Σπύρου Γκούσκου – μπαίνουμε και διασχίζουμε την Αλ. Ρώμα και την 21ης Μαϊου – τερματίζουμε στην πλατεία Αγίου Μάρκου
1.000μέτρα: για παιδιά 13 – 15 ετών
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Εκκίνηση στην πλατεία Αγίου Μάρκου – στρίβουμε δεξιά στην οδό Μαντζάρου – στρίβουμε αριστερά στην Κολυβά – συνεχίζουμε ευθεία στην Τερτσέτη – στρίβουμε αριστερά στην οδό Σπύρου Γκούσκου – μπαίνουμε και διασχίζουμε την Αλ. Ρώμα και την 21ης Μαϊου – τερματίζουμε στην πλατεία Αγίου Μάρκου
3.000 μέτρα: από 16 ετών και πάνω
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Εκκίνηση στην πλατεία Αγίου Μάρκου – στρίβουμε δεξιά στην οδό Μαντζάρου – στρίβουμε αριστερά στην Κολυβά – συνεχίζουμε ευθεία στην Τερτσέτη – στο τέλος της Τερτσέτη μπαίνουμε στην Αλεξ. Ρώμα – διασχίζουμε την Αλ. Ρώμα και την 21ης Μαϊου – στο τέλος της 21ης Μαϊου στρίβουμε αριστερά στη Μαντζάρου - κατόπιν αριστερά στη Κολυβά και επαναλαμβάνουμε την αρχική διαδρομή τερματίζοντας στην πλατεία Αγίου Μάρκου.
Στον τερματισμό θα υπάρχει νερό για τους συμμετέχοντες. Νικητές θα ανακηρυχθούν τα 3 πρώτα αγόρια και τα 3 πρώτα κορίτσια σε κάθε αγώνα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ανήλικοι μόνο με έγγραφη δήλωση του γονέα, η οποία θα παραδοθεί στη γραμματεία του αγώνα κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής δρομέα ή στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών όπου θα δηλώσετε συμμετοχή. Οι διοργανωτές δεν θα ζητήσουν ιατρικές βεβαιώσεις για κανέναν αθλητή, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• Ατομική δήλωση συμμετοχής
• Δήλωση συμμετοχής Ανηλίκου (συνοδευόμενη από Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμόνα)
• Ομαδική δήλωση συμμετοχής (συνοδευόμενη από τις αντίστοιχες Υπεύθυνες Δηλώσεις Κηδεμόνα για τους/τις ανήλικους/ες δρομείς)
Δείγματα για τις παραπάνω δηλώσεις συμμετοχής καθώς και την Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμόνα σε έντυπη μορφή μπορείτε να βρείτε στη σελίδα «Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ζακύνθου» στο facebook.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με τους ακόλουθους τρόπους:
1. Στη γραμματεία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών της επιλογής σας
2. Με αποστολή έντυπης δήλωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση sillogoskxgzante@yahoo.gr
3. Με αποστολή fax στο 26950 25561
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου