Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Προχωρούν τα αθλητικά έργα της Ζακύνθου

«Συνεχίζουμε όσα εξαγγείλαμε» σημειώνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Στ. Κοντονής
Τα έργα που έχουν ήδη εξαγγελθεί για τη Ζάκυνθο στον τομέα των αθλητικών υποδομών παραμένουν στην προτεραιότητα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στα ηνία της οποίας  βρίσκεται και με την νέα Κυβέρνηση ο ζακυνθινός Βουλευτής Σταύρος Κοντονής που την προηγούμενη εβδομάδα ορκίστηκε Υφυπουργός Αθλητισμού.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο ραδιόφωνο του –Ε- μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, πολύ σύντομα δημοπρατούνται τα έργα που έχουν εξαγγελθεί για τη Ζάκυνθο, δηλαδή το Κλειστό Γυμναστήριο Τ 11 Β στην Παναγούλα προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ και τα δυο έργα στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου που είναι συνθετικός τάπητας στίβου (ταρτάν) και ο ηλεκτροφωτισμός του Σταδίου προϋπολογισμού και των δύο 995.000 ευρώ.
Σημειώνεται πως  έργα  αυτά έχουν ήδη ενταχθεί για χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους ζακυνθινούς που με τίμησαν με τη ψήφο τους, γιατί χωρίς τη δική τους εμπιστοσύνη δε θα ήμουν Υπουργός της Κυβέρνησης. Για τα θέματα της Ζακύνθου, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα θέλησα  να προχωρήσω όσα είχαμε εξαγγείλει για το νησί» σημείωσε, κάνοντας γνωστό πως τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μια τηλεφωνική επικοινωνία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας με το Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.
«Θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να  τα έργα γίνουν και γρήγορα και όπως πρέπει. Άμεσα θα γίνει ο διαγωνισμός για να αναλάβει ανάδοχος» σημείωσε.


ermisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου