Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

1o ZAKYNTHOS NIGHT RUN: Σπουδαία διοργάνωση με τεράστια συμμετοχή αθλητών-τριών! (Photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου, Zakynthos Night Run, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της πόλης.
Η συμμετοχή τόσο μαθητών όσο και μεγαλύτερων σε ηλικία αθλητών ήταν εντυπωσιακή και η διοργάνωση της εκδήλωσης εξαιρετική.

Η πλ. Αγίου Μάρκου, όπου έγινε η εκκίνηση και ο τερματισμός των αγώνων, πλημμύρισε με δρομείς όλων των ηλικιών. Με ζωγραφισμένη τη χαρά στα πρόσωπα τους, οι μικροί δρομείς τερμάτισαν καταχειροκροτούμενοι από το κοινό.
Οι ενήλικοι δρομείς, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Μάγδα Γαζέα και ο Αριστοτέλης Μαρίνος, συμμετείχαν με καλή διάθεση και αθλητικό πνεύμα.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Ζακύνθου, κ.Π.Κολοκοτσάς, ενώ τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές έκαναν ο πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου, κ.Ν.Τσίπηρας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, κ. Δ.Γαργαλέας, η διακεκριμένη δρομέας Μάγδα Γαζέα και η πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ζακύνθου, κ. Ντ.Παράσχη.
O 1ος Zakynthos Night Run έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών, με την υποστήριξη του τμήματος στίβου της ΑΓΕΖ και τέθηκε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου.
Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους υποστηρικτές και χορηγούς της εκδήλωσης: στον αθλητικό δημοσιογράφο κ. Γιώργο Αναγνωστόπουλο για την άψογη παρουσίαση της εκδήλωσης, στο αθλητικό σωματείο Απολλοφάνους Φιλόξενος, στους Gramiko design, Strada coffee, Express market, στο ιατρικό κέντρο Iassis medical για την ιατρική κάλυψη και παροχή ασθενοφόρου στους αγώνες καθώς και στην Δ/νση Τροχαίας Ζακύνθου για τη ασφάλεια των διαδρομών του Zakynthos Night Run.


Δείτε πολλές φωτογραφίες από τους αγώνες, καθώς και από τις απονομές, ΕΔΩ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου