Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ορίστηκαν τα... μισά αναβληθέντα!

H Football League ανακοίνωσε το πότε θα διεξαχθούν τα Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή και Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου, που 'χαν αναβληθεί λόγω μη χορήγησης πιστοποιητικών σε Πατρινούς και Σερραίους.


Έρχονται back to back παιχνίδια για Παναχαϊκή και Πανσερραϊκό... Μπορεί οι δύο ομάδες εν τέλει να πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής στη Football League, ωστόσο έχουν εκκρεμότητες αγωνιστικές που πρέπει να καλύψουν.
Ήτοι, να δώσουν τα δύο ματς τους που αναβλήθηκαν. Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και για τη δεύτερη αγωνιστική, αφού ούτε αυτό το σ/κ θα παίξουν λόγω... χρονικών πλαισίων και θα μπουν κανονικά στο πρόγραμμα απ' την τρίτη «στροφή».
Η διοργανώτρια αρχή, λοιπόν, ανακοίνωσε πως τα Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή καιΠανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (και τα δύο για την πρώτη αγωνιστική) θα διεξαχθούν την επόμενη Τετάρτη, στις 14 του μήνα!
Η ανακοίνωση: Οι  αναβληθέντες αγώνες της 1ης αγωνιστικής ημέρας  του  Πρωταθλήματος  FOOTBALL LEAGUE  ΟΠΑΠ 2015-2016 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 και ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 14-10-2015.
Μένει τώρα να φανεί για το πότε θα οριστούν και τα Παναχαϊκή-ΚέρκυραΚισσαμικός-Πανσερραϊκός (δεύτερη αγωνιστική και τα δύο), με τη λογική να λέει πως θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο εξίσου, δείγμα του πόσο... πιεσμένο θα 'ναι το πρόγραμμα για κοκκινόμαυρους και λιοντάρια!

mikriliga.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου