Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κρίμα, κρίμα, κρίμα!!! (Photos & video)

Σήμερα η Ζάκυνθος ήταν σαφέστατα καλύτερη από κάθε άλλο παιχνίδι που έχει δώσει φέτος, αλλά…

Από τις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που είχε στο ματς, κατάφερε μόνο τις δύο να μετατρέψει σε γκολ (και τα δύο ο Γιάννης Βυθούλκας), δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο, έμπειρος όπως είναι, να πετύχει και αυτός δύο τέρματα και να φύγει ανώδυνα από τη Ζάκυνθο. Κρίμα!!!


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
4΄ Ο Ζαϊρί μπήκε μόνος του από αριστερά, σούταρε, αλλά έδιωξε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη με τα πόδια. Στη συνέχεια της φάσης σουτ του Βυθούλκα η μπάλα καταλήγει άουτ.
11΄ Ο Ζαϊρί μπήκε στην περιοχή από αριστερά μόνος του, νικήθηκε όμως ξανά από τον τερματοφύλακα.
27΄ ΓΚΟΛ:  Ο Ζαϊρί μπήκε στην περιοχή από αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έδωσε πάσα στον Γιάννη Βυθούλκα, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1 – 0
36΄ Ο Κάρδαρης μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί.
40΄ Ο Ζαϊρί και πάλι, μπήκε στην περιοχή, κρατήθηκε όρθιος από τα μαρκαρίσματα των αντιπάλων, σούταρε, αλλά η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
44΄ Κάθετη πάσα του Ζαϊρί στον Κάρδαρη, ο τελευταίος τετ α τετ σούταρε αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
45΄ Σουτ του Στεφάνιβιτς, απέκρουσε σωτήρια ο Γεωργακόπουλος.
49΄ ΓΚΟΛ: Λάθος των αμυντικών του Εργοτέλη, έκλεψε την μπάλα ο Ζαϊρί έδωσε στον αμαρκάριστο Βυθούλκα, ο οποίος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.
60΄ Μεγάλη ευκαιρία για τη Ζάκυνθο. Ο Ζαϊρί μπήκε από δεξιά, δίνει στον Ορφανίδη ο οποίος σούταρε πάνω στα σώματα των αμυντικών.
65΄ Ο Πεχλιβανόπουλος θα βγάλει τη σέντρα για τον Ορφανίδη, ο οποίος  σούταρε, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης σουτάρει, διώχνουν όμως οι αμυντικοί σε κόρνερ.
69΄ Ο Ζαϊρί μπήκε μόνος του στην περιοχή, απέναντι από τον τερματοφύλακα, πλάσαρε, απέκρουσε όμως σωτήρια ο Αθανασίου.
73΄ ΓΚΟΛ: Μετά από σύγχυση στα καρέ της Ζακύνθου, ο Μπουρσέλης με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Υπάρχουν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους  ότι ο σκόρερ του Εργοτέλη χρησιμοποίησε το χέρι.
82΄ Ο Ζαϊρί από πλάγια δεξιά έκανε μια σέντρα σουτ η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι.
83΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη να κάνει την ισοφάριση. Ο Μπουρσέλης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
84΄ ΓΚΟΛ:  Ο Ιησάκ στέλνει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.
87΄ Ο Ζαϊρί μπήκε στην περιοχή, σούταρε, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στην επαναφορά ο Ναζίμ σουτάρει αλλά οι αμυντικοί διώχνουν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
88΄ ΚΟΚΚΙΝΗ για τον Εργοτέλη. Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Άλλα για σκληρό μαρκάρισμα στο Νίκο Πέττα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ( Χαλίντ Κάραμα): Γεωργακόπουλος, Στασινόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Καμπούρης (74΄ λ. τρ. Βοσνακίδης), Ταυταρίδης, Πέττας Ραφ., Ορφανίδης, Ναζίμ, Ζαϊρί, Κάρδαρης (68΄ Πέττας Νίκ.), Βυθούλκας (73΄ λ. τρ. Λέκκας)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Άλλα, Γιαλούσης, Στεφανόβιτς (62΄ Κυριακόπουλος), Κούτρης, Ρέτσας, Ντο Σάντος, Ιησάκ, Λίτσος, Ντοματάς, Φουκαράκης (62΄ Μπουρσέλης).


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου