Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Έχασε στην Σπάρτη (3-0)

Η ομάδα της Σπάρτης «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον ΑΟ Λεβάντε με 3-0 και συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους νησιώτες οι οποίοι άντεξαν για είκοσι λεπτά, πριν έρθει το γκολ του Ηλιόπουλου για το 1-0 στο 27'. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κωστακιώτης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κραβαρίτη αλλά ο πολύπειρος πορτιέρο της ΑΕ Σπάρτη κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 39' ο Χαλίλι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Γκαλίτσιος στο 40' φλέρταρε με το 2-0 όμως η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Στην επανάληψη η ΑΕ Σπάρτη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της για να «κλειδώσει» τη νίκη. Παίζοντας φουλ επίθεση, κατέφερε να περιορίσει τον ΑΟ Λεβάντε στα καρέ του και να πετύχει ακόμα ένα γκολ με τον φορμαρισμένο Χαλίλι στο 58'. Ο άσος των γηπεδούχων μπήκε μέσα στη περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοντοπίδη. Στο 62' ο Δημολιός προσπάθησε να προσθέσει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ αλλά η προσπάθεια του κατέληξε άουτ.
Στο 70' ο Καλογέρης μπήκε από αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά στο τέλος δεν βρήκε στόχο. Ο ίδιος παίκτης στο 90' τράνταξε το δοκάρι του Κοντοπίδη ενώ στην επόμενη φάση ο Χαλίλι με σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του ΑΟ Λεβάντε. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης έβαλε την υπογραφή του ο Ηλίας Αναστασάκος. Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Λακωνίας, μετά από σέντρα του Κατσίκη, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με σουτ.
Περισσότεροι από 700 οπαδοί της ΑΕ Σπάρτη βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο της πόλης και δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας. Το ματς παρακολούθησε και ο πρόεδρος της χορηγού εταιρίας «Globe One Digital» Δημήτρης Παπουτσής μαζί με τον ομόλογο του στην ΑΕ Σπάρτη Γιάννη Βουζιώτη.
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Δημολιός, Τέλλος, Γκαλίτσιος, Μπιταξής, Χαλίλι, Αναστασάκος, Αναστασόπουλος, Ραχήμ, Ηλιόπουλος.
ΑΟ Λεβάντε: Κοντοπίδης, Κοντούλης, Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Σιδηρόπουλος. Λαλαής, Κωστακιώτης, Τζιαφέρης, Μαρούδας, Μουτσάι, Πλατέλλας.
Πηγήdokari.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου