Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Έφεση και αιχμές για Κέρκυρα!

Συνάντηση είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με τον προϊστάμενο του τριμελούς συμβουλίου διοικήσεως του Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Γεωργουλέα για τον κ. Βόμβα που πήρε τις αποφάσεις για τις ποινές. Οι δύο άντρες συζήτησαν για την βαριά τιμωρία, αλλά και για το συμβούλιο της Football League την ερχόμενη Πέμπτη.

Με την ΠΑΕ ΑΕΛ παράλληλα να ενημερώνει πως θα υποβάλει εμπρόθεσμη έφεση την ερχόμενη Δευτέρα, στρέφοντας και πάλι το βέλη της στο πρόγραμμα της Κέρκυρας και τον κ. Γκαγκάτση όπου και ήταν αντιπρόεδρος πριν από λίγες μέρες.

Αναλυτικά:
“Τον προϊστάμενο του τριμελούς συμβουλίου διοικήσεως του Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Γεωργουλέα επεσκέφθη σήμερα στις 8:30 το πρωί ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας.
Ο κ. Κούγιας έθεσε υπόψιν του κ. Γεωργουλέα, ο οποίος είναι και προϊστάμενος του Πρωτοδίκου Βόμβα, ο οποίος εξέδωσε την πρωτοφανή απόφαση εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, το θέμα που προέκυψε με τη συγκεκριμένη απόφαση και παράνομη συμπεριφορά του συγκεκριμένου Πρωτοδίκου, ο οποίος, εν αντιθέσει με τους άλλους συναδέλφους του της Super League και της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αρνείται να εφαρμόσει την αρχή της αναλογικότητας στα πειθαρχικά αδικήματα και επέβαλε αυτή την παράνομη και πρωτοφανή ποινή εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε από τον κ Γεωργουλέα το πως έγινε η επιλογή του συγκεκριμένου αθλητικού δικαστού, ο οποίος με την άλλη συνάδελφο του, η οποία είναι επίσης δικαστής της Football League ήταν οι μόνοι που αυτοπροτάθηκαν και ήταν αδύνατο να γίνει οποιαδήποτε επιλογή.
Κατά τη συζήτηση από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ τέθηκε το θέμα της αντισυνταγματικότητας της συγκεκριμένης διατάξεως, που τοποθετεί την ΕΠΟ υπεράνω του Δικαστικού Συμβουλίου στην επιλογή των αθλητικών δικαστών, νομικό γεγονός το οποίο παραδέχτηκε ως εξαίρετος νομικός και ο κ. Γεωργουλέας και ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα ασχοληθεί αρμοδίως με το συγκεκριμένο θέμα πριν από το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Football league, όπου ως μοναδικό θέμα υπάρχει η αντικατάσταση του συγκεκριμένου αθλητικού δικαστού και της συναδέλφου του.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα υποβάλει εμπροθέσμως έφεση τη Δευτέρα το πρωί εις βάρος αυτής της πρωτοφανούς αποφάσεως, η οποία κατά την άποψη της Διοικήσεώς μας έχει και παρασκήνια, αφού κατά σύμπτωση η ΠΑΕ Κέρκυρα στην οποία πριν από λίγες μέρες ήταν Αντιπρόεδρος ο κ. Γκαγκάτσης θα δώσει τους δύο σημαντικότερους αγώνες από το μέχρι τώρα αγωνιστικό της πρόγραμμα με την ΠΑΕ Παναχαϊκή και την ΠΑΕ ΑΕΛ κεκλεισμένων των θυρών”.

Πηγή: larissasportnews




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου