Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το pre game του αγώνα Παναχαϊκή-Ζάκυνθος

Λίγες ώρες πριν τη σημερινή αναμέτρηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, το zantesport σας μεταφέρει το pre game του αγώνα Παναχαϊκή-Ζάκυνθος.


Παναχαϊκή
Απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Κέρκυρα για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου, δείχνοντας πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η Παναχαϊκή σύμφωνα με τον Γιάννη Κάργα θα αποκτήσει περισσότερη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα, με στόχο την πρώτη εντός έδρας νίκη της φετινής σεζόν. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από σημαντική νίκη στις Σέρρες με 2-1 κόντρα στον Πανσερρραϊκό σε αναμέτρηση που ήταν ανώτερη και δίκαια έφυγε με το διπλό, με κορυφαίο του γηπέδου τον Σιατραβάνη, που σημείωσε δύο γκολ ενώ οι Πατρινοί θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα. "Συνεχίζουμε την προσπάθεια και πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα", ανέφερε ο Δημήτρης Σπανός.

Αγωνιστικά Νέα: Ο τεχνικός των Αχαιών δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους Πινδώνη, Ρόκα και Σταμπατάκο που έμειναν εκτός καθώς κρίθηκαν ανέτοιμοι. Παράλληλα στην 22μελή αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Κοντοδήμος που υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το επόμενο διάστημα. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών και λογικά ο Σπανός θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα όπως και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Αθανασόπουλος - Στεργίδης, Παπανικολάου, Πέδρο, Κάργας - Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Ντελέκος, Σιατραβάνης - Χατζής, Τζίλας.


Ζάκυνθος
Συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις και μεσοβδόμαδα έμεινε στο 2-2 για το κύπελλο κόντρα στον Εργοτέλη αν και προηγήθηκε στο σκορ. Η Ζάκυνθος παρατάχθηκε με αλλαγές στο βασικό σχήμα, με τον τεχνικό Καραμά να δίνει τις απαραίτητες ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές ενώ αγωνίστηκαν παίκτες που είχαν μειωμένο χρόνο συμμετοχής στη Football League. "Είναι πάρα πολύ θετικό και για μένα που μπόρεσα να δω κάποιους ποδοσφαιριστές επιπλέον και τώρα έχω ένα ευχάριστο πονοκέφαλο", τόνισε ο τεχνικός της Ζακύνθου. Στο πρωτάθλημα αν και βρέθηκε να προηγείται από το τρίτο λεπτό στη συνέχεια δεν έκανε ανάλογη εμφάνιση και υπέστη εντός έδρας ήττα 2-1 με αντίπαλο την Καλλιθέα.

Αγωνιστικά Νέα: Ο τεχνικός της ομάδας του Ιονίου δεν ανακοίνωσε αποστολή όπως άλλωστε συνηθίζεται στα εντός έδρας ματς, η οποία θα γίνει γνωστή λίγο πριν από την σέντρα. Συνεχίζει να μην υπολογίζεται ο Μπράνισλαβ Νίκιτς, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος επιστροφής του σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών και αναμένεται να παραταχθεί πρακτικά πλήρης.


Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Πολίτης - Κυριακίδης, Βοσνακίδης, Κουρέλλας, Ορφανίδης - Ναζίμ, Μεντούρ, Λέκκας, Καραμαλίκης - Κρολ, Στασινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου