Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

H ατζέντα του ραντεβού και το μέτωπο Σαββίδη-Μελισσανίδη!

Τι περιλαμβάνει η ατζέντα του μεγάλου ραντεβού και πως θα κινηθούν Μελισσανίδης-Σαββίδης.
Η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη κλείδωσε και θα γίνει οριστικά αύριο στις 14:00.

AdTech Ad
Στην ατζέντα του ραντεβού με τους ισχυρούς άνδρες των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, περιλαμβάνονται τρία θέματα τα οποία θα θέσει η αθλητική ηγεσία:
α) Πρόεδρος κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ
β) Οικουμενικός πρόεδρος στην Λίγκα
γ) Λέσχες φιλάθλων και η δράση των οργανωμένων
Πρόθεση του υφυπουργού είναι να ζητήσει πρόσωπα κοινής αποδοχής σε ΕΠΟ και Λίγκα για το πόστο του προέδρου δίχως δικαστικές εκκρεμότητες, ώστε το ποδόσφαιρο να μπει στις ράγες της αξιοπιστίας.
Θα τεθούν και ζητήματα για τη διαιτησία, ενώ θα τονιστεί στους τρεις μεγάλους να πάρουν μέτρα και να βάλουν φρένο στη ανεξέλεγκτη δράση των οργανωμένων.
Κι αν για τον πρόεδρο της Λίγκας φαίνεται να έχουν οι εμπλεκόμενοι συμφωνούν για... τεχνοκράτη για το θώκο της ΕΠΟ, υπάρχουν αμφιβολίες κατά πόσο θα υπάρξει συμφωνία.
Επιπλέον, η ΕΠΟ έχει ξεκαθαρίσει το εξής: «η Λίγκα κάνει απλά εισηγήσεις».
Σε ό,τι αφορά τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Ιβάν Σαββίδη θα έχουν δεδομένα κοινή γραμμή που θα περιλαμβάνει δεδομένα αλλαγές σε ΕΠΟ, Λίγκα και διαιτησία, ενώ άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη που φημολογείται ότι θα θέσει θέμα επενδύσεων.
onsports.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου