Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Το 3ο ημίχρονο στη Λάρισα

Ο Ράτκο Ντόστανιτς εξήρε την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο λέγοντας ότι «αν παίζουμε έτσι, θα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια». Απέφυγε να σχολιάσει συγκεκριμένα τη διαιτησία του αγώνα.
Είπε, μόνο, ότι ετοιμάζω την ομάδα να παίξει απέναντι στους αντιπάλους και τους διαιτητές και να αναπτύξει μια ποδοσφαιρική κουλτούρα η οποία θα φαίνεται μέσα στο γήπεδο», σχολίασε δηκτικά το γεγονός ότι άλλες ομάδες έχουν δικαίωμα στις μεταγραφές, ενώ η ΑΕΛ όχι και επανέλαβε την πίστη όλων στη δουλειά ου γίνεται.
Από την άλλη, ο υπηρεσιακός προπονητής της Ζακύνθου, Δημήτρης Νόλης τόνισε ότι "Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα η οποία είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:
Ράτκο Ντόστανιτς: «Είδαμε σήμερα ένα παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να μην φαίνεται από το αποτέλεσμα, αλλά η Ζάκυνθος ήταν πάρα πολύ καλή. Κερδίσαμε γιατί βάλαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ, κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, κάναμε ακόμη ένα γκολ και σε εκείνο το σημείο το ματς, ουσιαστικά, έληξε.
Ξέρουμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως στο πρώτο. Πρέπει και απαιτείται να παίξουμε καλύτερα. Για μας μετά το ματς των Σερρών, το βασικό ήταν οι τρεις βαθμοί.
Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο, ξέρουμε ότι δεν θα σε κανένα παιχνίδι δεν θα αντιμετωπίσουμε δυσκολία. Ξέρουμε ότι θα πάρουμε όλα τα παιχνίδια.
Συγχαρητήρια στη Ζάκυνθο και στον προπονητή της. Τους εύχομαι καλή συνέχεια».
Για την διαιτησία: «Η δουλειά μου είναι η προπονητική. Η δική μου η δουλειά είναι να ετοιμάζω την ομάδα να παίξει απέναντι στους αντιπάλους και τους διαιτητές και να αναπτύξει μια ποδοσφαιρική κουλτούρα η οποία θα φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα έχω τις σκέψεις μου. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα μιλήσει για την διαιτησία. Υπάρχουν άνθρωποι στην ΠΑΕ οι οποίοι είναι αρμόδιοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα, να είμαστε έτοιμοι και για τέτοιες διαιτησίες. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να φανατίσει τους παίκτες και την κερκίδα και να μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο».
Για την επιλογή του Ουρτάδο ως αρχηγού στο σημερινό ματς: «Ξέραμε ότι ο Ουρτάδο αν είναι αρχηγός θα σκοράρει (γέλια)».
Για την πολύ καλή εικόνα της ομάδας στο 2016 παρότι δεν έχει κάνει μεταγραφές: «Φαίνεται πως όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές εκτός από εμάς. Έχουμε, όμως, τις δικές μας σκέψεις και τη δική μας φιλοσοφία. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Υπάρχει καλό κλίμα. Από τον πρόεδρο μέχρι το προπονητικό τιμ πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα».

Δημήτρης Νόλης: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα η οποία είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Σίγουρα υπήρχε μια διαφορά δυναμικότητας. Θέλαμε να προσπαθήσουμε να κλείσουμε τους χώρους, να εμποδίσουμε την ΑΕΛ να αναπτύξει επιθετικό παιχνίδι γιατί διαθέτει την ποιότητα ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει ευκαιρίες γκολ.
Δεν το καταφέραμε, στο πρώτο ημίχρονο – ήταν φανερό αυτό – αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο να ξεκινάς το ματς και στο 1ο λεπτό να δέχεσαι γκολ. Κοιτάξαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, πατήσαμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο, προσπαθήσαμε να βγάλουμε κάποιες συνδυαστικές προσπάθειες, στο τέλος είχαμε κάποιες ευκαιρίες κι αν βάζαμε κάποιο γκολ η τροπή θα ήταν διαφορετική.
Αν βάζαμε ένα γκολ σε αυτές τις ευκαιρίες που είχαμε σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Για να είμαστε ειλικρινείς, όμως, το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.
Δεν το συζητάμε ότι η ΑΕΛ, ποδοσφαιρικά, αλλά και με τις προδιαγραφές που διαθέτει είναι πολυτέλεια για την κατηγορία. Σαφώς η θέση της είναι στη Σούπερ Λιγκ. Εύχομαι να τα καταφέρει. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο και στην ομάδα της ΑΕΛ».

Γεννάδιος Ξενοδόχοβ: «Σήμερα παίξαμε με μια ομάδα, η οποία αν δεν την προσέξεις μπορεί – ανά πάσα στιγμή – να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Όπως την προηγούμενη αγωνιστική. Μπήκαμε σοβαρά, καταφέραμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στην Ζάκυνθο, η οποία παρά τα προβλήματά της, κάθε αγωνιστική παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Νίκος Λέκκας: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο ματς με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Μπήκαμε λίγο φοβισμένα απέναντι στη μεγάλη ΑΕΛ, δεχτήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ που μας πάγωσε ακόμη περισσότερο κι ένα ακόμη στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένα. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε κάτι. Λογικό αυτό. Η ΑΕΛ δεν είναι γι’ αυτή την κατηγορία και ελπίζω να ανέβει στην πρώτη κατηγορία».

sportlarissa.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου