Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στην ΑΕΛ ο Βαρέλα!

Στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ, αποκτώντας ως ελεύθερη μεταγραφή από την Βουλγάρικη Μπότεφ Πλόβντιβ, τον Νίκολας Βαρέλα.

Ο Ουρουγουανός με ισπανικό διαβατήριο είναι γνώριμος μας, καθώς κατά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ζάκυνθο, από όπου και έφυγε το περασμένο καλοκαίρι για την γειτονική Βουλγαρία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Ουρουγουανού περιφερειακού κυνηγού Νίκολας Βαρέλα. Ο Βαρέλα απεκτήθη από τη Βουλγαρική Μπότεφ Πλόβντιβ, στην οποία είχε μεταγραφεί πριν ένα χρόνο και με την οποία είχε, από το Σεπτέμβριο μέχρι τις 5/12/15 που διεκόπη το Βουλγαρικό Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής, 13 συμμετοχές. Ο Βαρέλα σε αυτές τις 13 φετινές συμμετοχές είχε πετύχει 3 γκολ, είχε κερδίσει 3 πέναλτι και είχε δώσει 3 ασσίστ. Ο Βαρέλα έχει ισπανικό διαβατήριο κι εκτός από το πρωτάθλημα Ουρουγουάης έχει αγωνιστεί σε ισπανικές ομάδες, αλλά κι ένα μικρό χρονικό διάστημα την προηγούμενη σεζόν, στην αρχή της περιόδου, στην ΠΑΕ Ζάκυνθος, από την οποία πουλήθηκε στην Μπότεφ Πλόβντιβ.
Ο Βαρέλα βρίσκεται ήδη στη Λάρισα, αφού υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών το οποίο λήγει 30/6/2018. Σήμερα θα εκδοθεί το δελτίο του από την ΕΠΣ Λάρισας».

Συμπαίκτης με τον Τσιμπάμπα
Ο Νίκο Βαρέλα έρχεται από την Μπότεφ Πλόντβιβ, με τις… καλύτερες συστάσεις από έναν «βυσσινί» φίλο. Τον Ζοέλ Τσιμπάμπα.
Ο Νίκο Βαρέλα πριν συμφωνήσει με την ΑΕΛ, φρόντισε να πάρει τις διαπιστεύσεις του για τον σύλλογο από τον Κογκολέζο επιθετικό που μέχρι πριν από πέντε μήνες βρισκόταν στην «βυσσινί» οικογένεια. Και αυτές ήταν οι καλύτερες!
Για την ιστορία και μόνο, ο Ζοέλ Τσιμπάμπα από τις 18 Ιανουαρίου κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος, λύνοντας το συμβόλαιο του με την Βουλγάρικη ομάδα μετά από επτά εμφανίσεις στις οποίες δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Λέτε να κατηφορίσει για μία ακόμα «guest» εμφάνιση;

πηγή: arenalarissa.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου