Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: "Παίζεται" του Συμελίδη

Από τη θεωρία στην πράξη... Τις δύο ημέρες που προηγήθηκαν στον Αγροτικό Αστέρα δόθηκε έμφαση κυρίως στο τακτικό κομμάτι. Ο Κώστας Γεωργιάδης εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του όσα ήθελε από εκείνους και την Πέμπτη (25/2) ήταν η μέρα να τα βγάλουν στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και εστιασμένο στο αμυντικό κομμάτι. Την Παρασκευή (26/2) θα γίνει κάτι ανάλογο, αλλά με έμφαση στο επιθετικό κομμάτι.
Τότε θα φανεί και η ακριβής κατάσταση του Διαμαντόπουλου. Αν ο 27χρονος δείξει έτοιμος, τότε θα πάρει φανέλα βασικού κόντρα στη Ζάκυνθο. Σε διαφορετική περίπτωση ο Γεωργιάδης θα πάει σε αλχημείες. Στο μυαλό του υπάρχει, όπως έχουμε αναφέρει, το ενδεχόμενο να παίξει ως δεύτερος επιθετικός ένας εκ των Μπιτάνγκ, Νταβίντοφ ή ακόμη και ο Καθάριος, ενώ περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή.
Από εκεί και πέρα, εντυπωσιακή είναι η βελτίωση που έχει ο Συμελίδης. Ο 23χρονος δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και οι Θεσσαλονικείς ευελπιστούν πως θα είναι σε θέση να μπει στην αποστολή.
a-sports



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου