Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Συνεχίζει στο ρετιρέ ο Απόλλων, επέστρεψαν στις νίκες τα Τρίκαλα

Σταθερά στην κορυφή ο Απόλλωνας που κέρδισε με 1-0 την Λαμία. Επιστροφή στις νίκες για τα Τρίκαλα που επικράτησαν με 3-0 της Παναχαϊκής, «έβρεξε» γκολ στις Σέρρες, πέρασε με νίκη από την Ελευσίνα ο Παναιγιάλειος, εντός έδρας νίκη οξυγόνο για την Ζάκυνθο.

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 1-0
Την τρίτη του σερί νίκη σε ισάριθμους αγώνες και συνολικά δέκατη τρίτη πέτυχε ο Απόλλωνας που συνεχίζει να βρίσκεται στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ παρά το γεγονός ότι ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, εν τούτοις δεν κατάφερε να την μετουσιώσει σε κάποιο γκολ, ενδεικτικό της πολύ καλά οργανωμένης άμυνας που είχαν οι Φθιωτείς με συνέπεια οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τον ρυθμό του αγώνα να έχει πέσει ενδεικτικό των πολλών φάουλ, που είχαν σαν αποτέλεσμα τη μη δημιουργία κάποιας αξιόλογης φάσης μπροστά στις δύο εστίες. Όλα αυτά μέχρι το 70΄ όταν ο Κονέ με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Πίτκα για να κάνει το 1-0.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού μετά το τέρμα που δέχτηκε, κατάφερε να έχει την κατοχή της μπάλας, ωστόσο με εξαίρεση το μακρινό σουτ του Γιαλούση στο 90΄το οποίο και απέκρουσε με γροθιές ο Αποστολίδης δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην εστία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΜπάμπηςΤεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Ψιάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Φατιόν, Βάντερσον, Κονέ, Τζιώρας (63' Μπουντόπουλος), Σουνάς (88' Ρουσάκης), Φαρινόλα (64' Φομίν).

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Σιλιγαρδάκης (84' Καραλής), Πίντο, Θέος (65' Καραγιάννης), Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπαλού, Κοτσώνης, Μίλιεβιτς (36' Μπουλούλης), Κυριακόπουλος.

Τρίκαλα – Παναχαϊκή 3-0
Την έβδομη τους εντός έδρας νίκη,και πρώτη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές  πανηγύρισαν τα Τρίκαλα απέναντι στην λειψή λόγω προβλημάτων Παναχαϊκή. Το συγκρότημα του Σταύρου Ψιμουλάκη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Αχαιούς και στο 8΄ κατάφερε να προηγηθει στο σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Χούσα. 'Επειτα από την εξέλιξη αυτή και έχοντας διώξει το όποιο πιθανό άγχος οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 32΄ με τον Βρούτσινα να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 49΄ ο ΑΟΤ «καθάρισε» για τα καλά την υπόθεση νίκη χάρη σε σουτ του Φλίγκου. Οι Αχαιοί όντας πλέον με δύο γκολ πίσω το σκορ προσπάθησαν να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος το οποίο θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν ακόμα και όταν οι «κυανέρυθροι» έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Κουμπαρούλη με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Στουρνάρας, Παπαπαναγιώτου, Κουμπαρούλης, Νιάρος, Kουατέ (46’ Ντόικιτς), Φαγιέ (63’ Σερτζίνιο), Δουκάκης, Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα (46’ Φλίγκος), Ναβάρο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Χούσα, Λαμπρόπουλος Γ., Λαμπρόπουλος Ι. Χαρτσιάς, Μουκίδης, Τρίγκας, Πινδώνης, Παπανικολάου (81’ Βορύλλας), Πέδρο, Ρουμπάτος.

Πανσερραϊκός – Καλλιθέα 3-2
Ματς διαφή μιση για το ποδόσφαιρο έγινε στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό έστω και δύσκολα να επιστρέφει άμεσα στις νίκες και δή εντός έδρας. Η ομάδα του Πάολο Κάμπος στο 16΄ έχασε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Τριανταφυλλάκος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μουχτάρη ο Φουρτάδο όμως που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Μιχελή. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν να πετύχουν οι Σερραίοι σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχαν δις οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου.
Αρχικά στο 28΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μασένα, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Φράγκος από τον Κιόσε, και εν συνεχεία στο 31΄ με το πλασέ του Φράγκου. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή τα «λιοντάρια» ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν πριν από το τέλος του ημιχρόνου να φέρουν το ματς στα ίσα. Στο 34΄ ο Μπαρέττας με κεφαλιά έκανε το 1-2 και στο 45΄ ο Γιάντσης με πλασέ έκανε το 2-2.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 57΄ο Πανσερραϊκός κατάφερε να φέρει τα πάνω – κάτω χάρη σε τέρμα του Φουρτάδο. Από το σημείο εκείνο και μετά η Καλλιθέα πίεσε προκειμένου στο γκολ της ισοφάρισης, οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους σκορ, το οποίο ήταν και το τελικό του αγώνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάολο Κάμπος): Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Κιόσε, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Ολίσε, Γιάντσης (75' Τσιμίκας), Μπαρέττας (79' Μπεριάν), Τριανταφυλλάκος, Φουρτάδο.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Τζάκσον, Μουκτάρης, Τσώνης (78' Ντουρμισάι), Σταύρου, Κατσικογιάννης (66' Τσίπρας), Γκίνη (59' Τεγούσης), Μπέλης, Μασένα, Φράγκος.

Πανελευσινιακός – Παναιγιάλειος 0-2
Νικών συνέχεια για τον Παναιγιάλειο καθώς μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ, οι «μελανόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα και από την Ελευσίνα. Το συγκρότημα του Χρήστου Παρασκευόπουλου ήταν αυτό που ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι από τους «σταχυοφόρους» και μόλις στο 4΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χάρη σε προβολή του Σανδραβέλη. Οι Αχαιοί μετά το γρήγορο αυτό γκολ, το οποίο τους βοήθησε σημαντικά στον ψυχολογικό τομέα, πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο από τους γηπεδούχους και στο 24΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους με σουτ του Μπουρλάκη.
Στο 34΄ η ομάδα του Θανάση Δημόπουλου προσπάθησε να μειώσει σε 1-2 και να μπει ξανά στο παιχνίδι, το σουτ όμως του ΒάΪτζερ αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Αθανασόπουλο, αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 58΄όταν ο Γιαννιτσάνης βρέθηεκ τετ α τετ με τον Αθανασόπουλο, ο τελευταίος όμως κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, με το σκορ να μένει ως έχει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Τσίγκρος, Κωνσταντινίδης (46’ Κωνσταντινίδης), Τσολακίδης, Αρβανίτης (46’ Βαϊσχάμερ), Κακαράς, Πλαβούκος, Κυζιρίδης, Βάιτζερ (57’ Κασνέτση), Γιαννιτσάνης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης (83’ Γκουτσίδης), Γκούφα (62’ Γκατσέσα), Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ζουνίνιο (69’ Ζαχαρόπουλος), Κολόκας, Παπαχρήστος, Σκαρτσίλας.



Εργοτέλης – ΑΕΛ 0-3 α.α.

Ολυμπιακός Βόλου – Αχαρναϊκός 0-3 α.α.

Βαθμολογία

1.Απόλλων Σμύρνης 45
2.ΑΕΛ 44
3.**Κέρκυρα 42
4.Τρίκαλα 37
5.Λαμία 33
6.Καλλιθέα 32
7.Αχαρναϊκός 30
8.**Κισσαμικός 29
9.Πανσερραϊκός 28
10.*8Αναγέννηση Καρδίτσας 26
11.Παναιγιάλειος 26
12.**Χανιά 24
13.Ζάκυνθος 23
14.Αγροτικός Αστέρας 20
15.Παναχαϊκή 20
16.Ολυμπιακός Βόλου 19
17.Εργοτέλης 19
18.Πανελευσινιακός 14
*Παναχαϊκή και Πανελευσινιακός έχουν από έναν αγώνα λιγότερο τον μεταξύ τους
** Κέρκυρα,Αναγέννηση Καρδίτσας, Κισσαμικός και Χανιά έχουν από ένα ματς λιγότερο
Θέσεις 1-2 : Άνοδος στην Super League
15- 18: Υποβιβασμός στην Γ΄Εθνική

Επόμενη Αγωνιστική (5,6,7/3)
Αγροτικός Αστέρας – Χανιά
ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης
Αναγέννηση Καρδίτσας – Πανελευσινιακός
Αχαρναϊκός – Κισσαμικός
Καλλιθέα - Ζάκυνθος
Κέρκυρα – Τρίκαλα
Λαμία - Ολυμπιακός Βόλου
Παναιγιάλειος - Εργοτέλης

Παναχαϊκή – Πανσερραϊκός

sdna.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου