Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αγχώδης μεν, νίκη δε! (Photos)

Σε ένα μέτριο (έως κακό) παιχνίδι η Ζάκυνθος επικράτησε δύσκολα του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 και κράτησε "ζωντανή" την ελπίδα της παραμονής. "Χρυσός" σκόρερ ο Σταματής στο 83΄.
Η Ζάκυνθος σήμερα έπαιξε ένα από τα πιο άσχημα παιχνίδια της στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, αλλά σε μία από τις λιγοστές στιγμές που βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα Βοσνιάδη ευτύχησε να πετύχει το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα.
Κακός… πρωταγωνιστής του σημερινού αγώνα ο διαιτητής Κορδολαίμης (Αν. Αττίκης) ο οποίος δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι στον Ζαϊρή στο 51΄ και αντ΄ αυτού έδειξε την κίτρινη κάρτα για θέατρο στον έμπειρο παίκτη της Ζακύνθου!
Έτσι λοιπόν, από το συγκεκριμένο ματς κρατάμε μόνο το γκολ του Σταματή στο 83΄ και φυσικά το «τρίποντο» που μας δίνει… ανάσες.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
10΄ Εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Μακροδημήτρη, εξίσου εντυπωσιακά θα απομακρύνει τον κίνδυνο ο Παπαδόπουλος.
24΄ Εκτέλεση κόρνερ από τον Λέκκα, πιο ψηλά από όλους την κεφαλιά ο Ναζίμ, η μπάλα μόλις άουτ.
30΄ Πάσα, εντός περιοχής, του Τοπούζη στον Καθάριο, ο τελευταίος από καλή θέση το συρτό σουτ θα διώξει σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.
35’  Σέντρα σουτ του Ζαϊρή η μπάλα μόλις άουτ.
41΄ Μακρινό σουτ του Τσιάμη η μπάλα θα περάσει άουτ.
51΄ Κίτρινη κάρτα στον Ζαϊρή για θέατρο στη φάση του πέναλτι. Στο σημείο αυτό υπήρξε ένταση με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον πάγκο της Ζακύνθου ο βοηθός του Ραντίνοβιτς, ο Γιόβανιτς.
57΄ Ο Καθάριος θα κάνει το σουτ (εντός περιοχής) με τον Παπαδόπουλο και πάλι να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
61΄ Μόνος του ο Λέκκας εντός περιοχής και από καλή θέσξ θα επιχειρήσει το σουτ, η μπάλα θα περάσει πολύ επάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
77΄ Ο Μπιντάγκ θα μπει από αριστερά, θα επιχειρήσει μία συρτή παράλληλη σέντρα με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
83΄ ΓΚΟΛ: Ο Σταματής στο ύψος της μικρής περιοχής με γυριστό σουτ θα νικήσει τον Βοσνιάδη και θα πετύχει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ναζίμ, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Κρολ, Κυριακίδης, Τσιάμης, Λέκκας (71΄ Μεντούρ), Σταματής (88΄ Κουρέλλας), Ζαϊρί (90΄+ Πέττας Ραφ,), Ζέλιος.


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Θεοδωρίδης, Σκιοπίδης, Καθάριος, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας (56΄ Ντάβιντοβ), Αμαραντίδης, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης, Τοπούζης (62΄ Διαμαντόπουλος), Μπιντάγκ.



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου