Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Νίκη παραμονής - Με Ζαϊρί 1-0 την Καρδίτσα (photos)

Καλύτερη, στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, η Ζάκυνθος κατάφερε με γκολ του Ζαϊρί στο 66΄ να πάρει τη νίκη... "χρυσάφι" που την κρατάει, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, στην Β΄ Εθνική κατηγορία.
Η Ζάκυνθος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε μοναδική ευκαιρία να το… τελειώσει μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο(!) όταν από πάσα του Κρολ ο Σταματής τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουτσόπουλο που έδιωξε σε κόρνερ.
Η πίεση συνεχίστηκε έως το 25΄, όμως από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, είχαν και αυτοί τις τους για να ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο χωρίς κάποιο τέρμα.
Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τη διαφορά όμως η Ζάκυνθος ήταν αυτή που είχε ευνοϊκό άνεμο και το εκμεταλλεύτηκε στο 66΄ με την προβολή του έμπειρου Ζαουάντ Ζαϊρί και την αποθέωση των 600 και πλέον φίλων της ομάδας.

Στη συνέχεια και πάλι οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, είχαν ευκαιρίες για την ισοφάριση και αυτό που φάνηκε καθαρά ήταν η απουσία του Ναζίμ στη μεσαία γραμμή.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
20΄΄  Πάσα Κρολ για Σταματή, αυτός απέναντι από τον Κουτσόπουλο δεν θα μπορέσει να τον νικήσει, ο τελευταίος θα διώξει σε κόρνερ.
9΄ Κόρνερ Ορφανίδη, κεφαλιά Σταματή η μπάλα μόλις άουτ.
10΄ Μακρινό σουτ του Κρολ, η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το τέρμα της Καρδίτσας.
17΄ Σέντρα Ζαϊρί (από δεξιά) δεν θα μπορέσει ο αμαρκάριστος Σταματής να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και πριν του Κρολ (σωτήρια) θα διώξει ο Γκουγκούδης.
21΄ Σέντρα-σουτ του Μαυριά θα διώξει (σωτήρια) σε κόρνερ ο Τσιάμης.
27΄ Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Σάββα, με τη βοήθεια του αέρα, η μπάλα σε κόρνερ από τον Παπαδόπουλο.
28΄ Μακρινό σουτ του Ζαϊρί η μπάλα μόλις άουτ.
47΄ Διπλή προσπάθεια του Σταματή, αρχικά οι αμυντικοί και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας θα διώξουν.
48΄ Δυνατό σουτ του Σταματή, η μπάλα μόλις άουτ.
57΄ Ο Μπλέντι   έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή του, διένυσε ολόκληρο το γήπεδο (!) όμως το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.
59’ Ο Υφαντής, από αριστερά, θα βγάλει την παράλληλη σέντρα, αλλά δεν θα βρεθεί κανένας συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας.
60΄ Από σέντρα του Μαυριά ο Τσιλούλης θα πιάσει το σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να περνάει άουτ.
66΄ ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ από τον Κουρέλλα ο έμπειρος Ζαϊρί με προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
73΄ Ξεχασμένος ο Σκαθαρούδης στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, θα πιάσει την κεφαλιά, με τον Παπαδόπουλο σε ετοιμότητα να διώχνει εντυπωσιακά.

84΄ Ο Πιτταράς θα μπει στην περιοχή θα πλασάρει και ο Παπαδόπουλος θα διώξει σε κόρνερ.


ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Κρολ, Κυριακίδης, Τσιάμης, Ζαϊρί (89΄ Πέττας Ν.), Σταματής (90΄ + Πέττας Ραφ.), Ζέλιος, Κουρέλλας (76΄ Κάρδαρης), Αποστόλου.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Τζάνης, Γκόλιας, Σάββας, Υφαντής, Μαυριάς, Τσιλούλης (67΄ Κοντός), Σκαθαρούδης (75΄ Πιτταράς), Μπιτέλης, Μπλέντι.












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου