Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ: Φοβερά έκτροπα στη Μυτιλήνη κατά του ΠΑΟ Βάρδας!

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε στην εξ αναβολής αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε στο γήπεδο της Καλλονής, εξ αναβολής (στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου). Το ματς του Αιολικού με τον ΠΑΟ Βάρδας που έληξε με 1-1, σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα για την ηλειακή ομάδα, στιγματίστηκε από φοβερά έκτροπα που έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο, λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γρίμμα (Αθηνών)!

Αρχικά, ήδη με τον αγώνα να παίζεται, λίγο πριν το τέλος, ο Σταύρος Γριπιώτης πλησίασε τον πάγκο των φιλοξενούμενων, όπου εξύβρισε τον τεχνικό τον Ηλία Φωτόπουλο, ενώ δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα, ο πρόεδρος του Αιολικού κινήθηκε εκ νέου προς τον πάγκο και επιτέθηκε στον έμπειρο προπονητή, χτυπώντας τον μπροστά στα μάτια όλων των ποδοσφαιριστών!!! Παράλληλα, δημιουργήθηκαν εστίες «φωτιάς» και σε άλλα σημεία του αγωνιστικού χώρου, με επιθέσεις κατά παικτών κι άλλων μελών της αποστολής του ΠΑΟΒ!!!
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που καταγράφονταν τα γεγονότα, η διαιτητική τριάδα βρισκόταν στα αποδυτήρια, όπου έσπευσε γρήγορα, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα έχει καταγράψει τα συμβάντα…
Ενώ, αρκετά μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί του Αιολικού βρίσκονταν έξω από το γήπεδο, προφανώς περιμένοντας την αποστολή του ΠΑΟ Βάρδας.
Στον Αιολικό υπάρχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Γρίμμα, αλλά και των βοηθών του. Οι «φωνές» επικεντρώνονται σε δύο φάσεις που καταγράφηκαν προς το τέλος της αναμέτρησης και, συγκεκριμένα, σε ένα γκολ του Βαγγελή στο 85′ που δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ, αλλά και σε μία φάση στο 88′ όταν ζήτησαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας μετά από σουτ του Αθανασόπουλου, με τον α” βοηθό και το διαιτητή να υποδεικνύουν να συνεχιστεί το παιχνίδι, αναγκάζοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του Αιολικού να πέσουν πάνω του!
(Πληροφορίες – Δημήτρης Θεοδώρου Pamebala.gr) - Νεότερα προσεχώς

* ΝΕΟΤΕΡΑ - 
Επιπλέον των προαναφερομένων να συμπληρωθεί κι ότι, οι παίκτες και γενικότερα η αποστολή του ΠΑΟ Βάρδας παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα αποδυτήρια, μέχρις τις 19.40 περίπου (!!!) Αφού απ” έξω βρίσκονταν οπαδοί του Αιολικού και η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου μέχρι να προσέλθει μεγάλη αστυνομική δύναμη.
- Όπως προκύπτει από μαρτυρίες, υπήρξε μέχρι και το ότι πρόεδρος του Αιολικού την …έπεσε στον οδηγό του πούλμαν των πρασίνων καιτου είπε «εάν δεν φύγεις θα στο σπάσω!».
Ο λόγος που έγινε κι αυτό ήταν για να παραμείνει η αποστολή του ΠΑΟ Βάρδας προπηλακισμένη στα αποδυτήρια και να μην αποχωρήσει. Έτσι, έχασε το αεροπλάνο με το οποίο ήταν κανονισμένη η επιστροφή! Και στη συνέχεια, πήγαν με μεγάλη καθυστέρηση τουλάχιστον στο καράβι, ώστε αν δεν υπάρξει απαγορευτικό λόγω καιρικών συνθηκών (που υπήρχε από σήμερα το πρωί) να φύγουν τελικά με αυτό!!!


πηγή: iliaoikonomia.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου