Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Κοντονής στους 4 μεγάλους: «Ελάτε να τα βρείτε»!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Κοντονής καλεί τους 4 μεγάλους να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να λύσουν τις διαφορές τους, με απώτερη φιλοδοξία να βρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής για ΕΠΟ και Super League!

Πρωτοβουλία για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των δύο, αντιμαχόμενων, μετώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου, με σκοπό να βρεθεί κοινός τόπος συζήτησης για τη λήψη κοινών και ομόφωνων αποφάσεων στο θέμα της βίας αλλά και την ΕΠΟ και τη Superleague έχει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, αναλάβει τις τελευταίες ώρες ο Σταύρος Κοντονής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει ο Υφυπουργός Αθλητισμός επιθυμεί να καθίσει μαζί με τις τέσσερις μεγάλες ομάδες στο ίδιο τραπέζι και να επιχειρήσουν από κοινού να λύσουν τις διαφορές τους ή έστω να μπει ένα τέλος στην πολεμική κατάσταση που επικρατεί με απώτερο στόχο να καταλήξουν σε δύο πρόσωπα που θα αναλάβουν τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο κ. Στ.Κοντονής και οι συνεργάτες του έχουν επιδοθεί σε ανίχνευση προθέσεων τεσσάρων ισχυρών ΠΑΕ για μια συνάντηση κορυφής!
Πρώτο θέμα και βασικός λόγος που οδήγησε τον Σταύρο Κοντονή στην ανάληψη τέτοιας πρωτοβουλίας είναι τα κρούσματα βίας στα ελληνικά γήπεδα. Όμως επειδή ο Υπουργός, τόσο στην τελευταία ανακοίνωση του κατά της ΕΠΟ όσο και στις 4/1 μετά την απόφαση για το λουκέτο στις Θύρες 13-14 του γηπέδου της Λεωφόρου, συνδέει άμεσα τα έκτροπα στα γήπεδα με την ανισονομία και την αναξιοπιστία που επικρατεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στην ατζέντα της συνάντησης θα υπάρχουν ως θέματα προς συζήτηση η προεδρία της ΕΠΟ και της Superleague.
Προσδοκία του Σταύρου Κοντονή είναι μέσα από τη συνάντηση, αν και εφόσον πραγματοποιηθεί, να παρθούν αποφάσεις για την πάταξη της βίας με τις τέσσερις ΠΑΕ (Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ) να αντιλαμβάνονται και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους αλλά και να επιλέξουν από κοινού τον επόμενο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και της Λίγκας. Να αναζητήσουν, να καταλήξουν και να συμφωνήσουν ομόφωνα σε ένα πρόσωπο για κάθε μία από τις δύο προεδρικές θέσεις.
Με απλά λόγια να βρουν όλοι μαζί τον διάδοχο του Γιώργου Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ και του Γιώργου Μποροβήλου στην Superleague. Ενδεχομένως να είναι ουτοπικό και πιθανότατα αδύνατο να καταλήξουν και οι δύο πλευρές (Ολυμπιακός και το κοινό μέτωπο των τριών) σε ένα πρόσωπο, όμως ο Υφυπουργός Αθλητισμού έκανε τις πρώτες κινήσεις.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ήδη από το Υπουργείο έχουν αρχίσει οι επαφές με παράγοντες των τεσσάρων ΠΑΕ και τα πρώτα μηνύματα έχουν δημιουργήσει αισιοδοξία για την πραγματοποίηση της συνάντησης κορυφής. Αναμένοντας τις τελικές αντιδράσεις των τεσσάρων ΠΑΕ στην πρόταση του Σταύρου Κοντονή, εσείς αναμένετε τις εξελίξεις στο SDNA, το οποίο παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα.

sdna.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου