Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

5ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: Διέπρεψαν Γαζέα & Μάρα (photos)

Με τη συμμετοχή τουλάχιστον 18.000 δρομέων πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή (20/03/2016) ο 5ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας.

Στον ημιμαραθώνιο πρώτος τερμάτισε ο Κώστας Γκελαούζος δεύτερος ο Χριστόφορος Μερούσης και τρίτος ο Κώστας Πούλιος. Στις γυναίκες πρώτη η Ουρανία Ρεμπούλη κάνοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των ημιμαραθωνίων. Δεύτερη η Αναστασία Καρακατσάνη και τρίτη η Μάγδα Γαζέα.
Από την πλευρά της η μόλις 14 ετών Μάρλη Μάρα έδειξε το ταλέντο της και μετά τις σπουδαίες της επιδόσεις και στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου πήρε το χάλκινο μετάλλιο και στα 3,000 μέτρα.
Ο Χρήστος Καλλίας βγήκε πρώτος στον δρόμο των 5 χιλιομέτρων από την Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της Ερμού, με κατεύθυνση προς τη Φιλελλήνων.
Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε η ανάρτηση ενός πανό στα αγγλικά από δύο αθλητές, το οποίο έγραφε «ΕΕ ξύπνα. Άνοιξε τα σύνορα και βοήθησε τους πρόσφυγες».
Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας είναι μία ετήσια συν-διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και τουΔήμου Αθήνας, ο οποίος εκπροσωπείται μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθήνας (ΟΠΑΝΔΑ), η οποία ξεκίνησε το 2012 (με 3.500 τότε δρομείς) και φέτος, την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016, διοργανώθηκε για 5η συνεχόμενη φορά, με όριο συμμετοχών τους 20.000 δρομείς.
Επίσης, κι άλλοι αθλητές από τη Ζάκυνθο πήραν μέρος. Το zantesport… εντόπισε τον Κοινωνιολόγο, Γιάννη Βυθούλκα (φωτό) που δεν χάνει ποτέ μεγάλη διοργάνωση!

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου, Παύλου Κολοκοτσά
Αγαπητή Μάγδα,
Ως Δήμαρχος Ζακύνθου θέλω να σε συγχαρώ και πάλι για το 30ο μετάλλιο που κατέκτησες σε πανελλήνια διοργάνωση και πιο συγκεκριμένα στον 5ο Ημιμαραθώνιο.
Η νέα σου επιτυχία πραγματικά μας γεμίζει περηφάνια, αφού η Ζάκυνθος προβάλλεται θετικά για μια ακόμη φορά σε πανελλαδικό και σε διεθνές επίπεδο.

Εύχομαι να έχεις πάντα υγεία και δύναμη...












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου