Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Λίγο πριν... τον "τελικό"!

Με προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο Ζακύνθου συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΠΣ Ζάκυνθος για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, το οποίο θεωρείται κομβικής σημασίας για την συνέχεια.

Το απουσιολόγιο του Βάνια Ραντίνοβιτς έχει αρχίσει να «αδειάζει» μιας και στο κανονικό πρόγραμμα έχουν μπει οι Γραικός και Αποστόλου (αγωνίστηκε μάλιστα κόντρα στην Καλλιθέα), με μοναδικούς απόντες τους Βοσνακίδη, Καμπούρη και Βυθούλκα που λείπουν αρκετό καιρό λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Ο Ντέϊβιντ Ναζίμ παρότι αποχώρησε με πρόβλημα από το τελευταίο ματς, υπολογίζεται κανονικά αφού θα μπει με τους υπόλοιπους αύριο.
Από εκεί και πέρα το κλίμα είναι σαφώς βελτιωμένο, μετά το εξαιρετικό αποτέλεσμα στο «Ελ Πάσο» κόντρα στην Καλλιθέα (1-1).
Με το τρίποντο της νίκης η ομάδα μας αποκτά σοβαρό πλεονέκτημα για την παραμονή της στην κατηγορία, αφού μπορεί να αποσπαστεί ακόμη και 7 βαθμούς από την ιστορική ομάδα της Πάτρας, που έρχεται στο νησί να τα παίξει όλα και όλα, μη έχοντας περιθώρια για απώλειες.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ (αύριο), θα απευθύνουν το δικό τους κάλεσμα στον κόσμο, που πρέπει να δώσει βροντερό παρόν στην εξέδρα και να τους «σπρώξει» σε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να δώσει τεράστια ώθηση για την συνέχεια.

zakynthosfc.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου