Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Συμφώνησαν: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Η συνάντηση Μελισσανίδη, Αλαφούζου και... Σαββίδη έβγαλε αποτέλεσμα κι αυτό είναι η άμεση ανατροπή του συστήματος της ΕΠΟ.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η ιστορική συνάντηση ανάμεσα σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.
Το ραντεβού δόθηκε στα γραφεία της Aegean όπου παρόντες ήταν ο φυσικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Λούμπος Μίχελ εκ μέρους του ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης μετείχε στην συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης και έρχεται εκτάκτως στην Ελλάδα για να κορυφωθούν οι διεργασίες.
Συμμετείχαν ακόμη παράγοντες των ομάδων, πρώην διαιτητές και όσοι είναι κόντρα στο σύστημα της ΕΠΟ.
Κοινή συνισταμένη των τριών είναι μια: Η άμεση ανατροπή της διοίκησης Γκιρτζίκη και του σαθρού σκηνικού που έχει στηθεί στην Ομοσπονδία με νόμιμες διαδικασίες. Θεωρούν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και δεν πάει άλλο. Αν βρεθεί μάλιστα τρόπος η αλλαγή στην ΕΠΟ να έρθει πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου θα το κάνουν. 
Θα ασκηθεί δεδομένα πίεση προς τον Κοντονή να βάλει επιτέλους το μαχαίρι στο κόκκαλο και να πράξει το αυτονόητο: Να αποχωρήσουν οι ποινικά διωκόμενοι από τα πόστα του ελληνικού ποδοσφαίρου από την στιγμή που ίδιοι εξακολουθούν να μην το κουνάνε από την καρέκλά τους.
Περίπτωση αποχώρησής των ομάδων από το πρωτάθλημα δεν υπάρχει. Αν και έπεσε στο τραπέζι η ιδέα αυτή, απορρίφθηκε κυρίως από την ΑΕΚ.
Πιθανότατα να ακολουθήσει κι άλλη συνάντηση από εβδομάδα, ενώ είναι πολύ πιθανό να καταθέσουν τις θέσεις τους και στην συνάντηση των ιδιοκτητών που θα γίνει την προσεχή Τρίτη.  
Η τριανδρία έδωσε τα χέρια για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο και μια ΚΕΔ για όλους και όχι για... έναν.
Φουλ επίθεση κατά της ΕΠΟ, λοιπόν.

onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου