Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Δεν ορίζεται το Παναχαϊκή – Χανιά!

Την αποβολή της Παναχαϊκής από το πρωτάθλημα έχει εισηγηθεί η Ε.Ε.Α. Δεν ορίζεται το ματς με τα Χανιά. Μείον έξι σε Ολυμπιακό Βόλου, Εργοτέλη.


Και τρίτη ομάδα αναμένεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Football League. Όχι οικειοθελής αυτή τη φορά, οπώς του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά αποβολή!
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει αποφασίσει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της Παναχαϊκής και με έγγραφο της στην διοργανώτρια το οποίο παρουσιάστηκε στο σημερινό Δ.Σ. εισηγήθηκε την αποβολή των Αχαιών!
Την τελική απόφαση θα την πάρει η Πειθαρχική Επιτροπή της μικρής λίγκας, ωστόσο οι πληροφορίες από τη Θεμιστοκλέους αναφέρουν ότι  δεν θα οριστεί η αναμέτρηση της Πελοποννήσιων με τα Χανιά, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (20/3) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Μείον έξι σε Ολυμπιακό Βόλου και Εργοτέλη…
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο επέβαλε στις δύο ΠΑΕ ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το πρωτάθλημα για την μη εμφάνισή τους στα ματς με Τρίκαλα,Πανσερραϊκό και Πανσερραϊκό, Χανιά αντίστοιχα.
Αναλυτικά:
«Το  Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE πήρε τις παρακάτω αποφάσεις :
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ α) Ποινή απώλειας του αγώνα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΝΕΩΝ – ΛΑΜΙΑ 1964 στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 0-3 από την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964. β)Χρηματική ποινή τριών  χιλιάδων (3.000) ευρώ. γ)  Αφαίρεση τριών(3) βαθμών από το Πρωτάθλημα Νέων FOOTBALL LEAGUE 2015-2016.  
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ α) Ποινή απώλειας του αγώνα  ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ μηδέν – τρία 0-3 από την ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ. β)Χρηματική ποινή έξι  χιλιάδων (6.000) ευρώ. γ)  Αφαίρεση τριών(3) βαθμών από το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE 2015-2016.
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ α) Ποινή απώλειας του αγώνα  ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ μηδέν – τρία 0-3 από την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ. β)Χρηματική ποινή έξι  χιλιάδων (6.000) ευρώ. γ)  Αφαίρεση τριών(3) βαθμών από το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE 2015-2016.
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ α) Ποινή απώλειας του αγώνα  ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ μηδέν – τρία 0-3 από την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ. β)Χρηματική ποινή έξι  χιλιάδων (6.000) ευρώ. γ)  Αφαίρεση τριών(3) βαθμών από το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE 2015-2016.
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ α) Ποινή απώλειας του αγώνα  ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ μηδέν – τρία 0-3 από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ. β)Χρηματική ποινή έξι  χιλιάδων (6.000) ευρώ. γ)  Αφαίρεση τριών(3) βαθμών από το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE 2015-2016».

mikriliga.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου