Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Άλλος πήρε τη... Δόξα σήμερα στην Ν. Μανωλάδα!!! (photos)

Άλλη μία σπουδαία εμφάνιση, που συνοδεύτηκε κι αυτή με νίκη, πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο ΑΟ Κατασταρίου!!!

Επικράτησε, με ανατροπή, 3-2 της Δόξας Ν. Μανωλάδας στο... "σπίτι" της και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, "τρελαίνοντας" όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα!!!
 Στο 33′ ο Βατσής έκανε το 1-0 και στο 37′ ο Νικολόπουλος το 2-0 δίνοντας έτσι το προβάδισμα από το πρώτο μέρος. Ενώ στο 85′ μείωσε αρχικά για τους φιλοξενούμενους ο έμπειρος Λιβέρης σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.. Και η Δόξα έδειξε για ένα ακόμα ματς τον τελευταίο καιρό ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση και διανύει αγωνιστική «κοιλιά», αφού στο 90′ δέχτηκε και ισοφάριση με 2-2 από το Μαλαφούρη δείχνοντας έτσι προσωρινά ότι θα πάει το ματς σε παράταση! Και ήρθαν όμως άμεσα και τα ακόμα …χειρότερα για τους γηπεδούχους, στις καθυστερήσεις τελικά της κανονικής διάρκειας, όπου στο 90+3′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν με τον Σπύρο Μαρίνο το 2-3!!!
Δόξα: Καλλιακμάνης, Ντάβαρης, Αδαμόπουλος, Σούλης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος, Δεληγιαννάκης (70′ Νιφορόπουλος), Μελετίδης (88′ Σκοζάι), Βατσής, Γούρμος (66′ Παρασκευόπουλος)
ΑΟ Κατασταρίου: Χαρακτινός, Κουσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Λιβέρης, Κουτσουπιάς, Ι. Κομιώτης (65′ Βάσος), Αρκαδιανός, Λίβος (70′ Μαρίνος), Μαλαφούρης, Αλ. Κομιώτης (55′ Ματαράγκας), Δρόσος.

* Πλέον, το Καταστάρι συνεχίζει, και σε δυο εβδομάδες, την Τετάρτη 30 Μαρτίου θα αγωνιστεί εντός έδρας με τον ΑΟ Ζευγολατιού (Κυπελλούχο Κορινθίας, που στο πρώτο ματς νίκησε με 4-1 την ΑΕ Κεφαλληνίας).

Το zantesport ζητάει συγγνώμη από τους αναγνώστες του για την πολύωρη καθυστέρηση, αλλά ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα μας κράτησε μακριά από την ενημέρωσή σας!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου