Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κατεδαφίστηκε το Κλειστό Γυμναστήριο! (photos)

Και ναι, είναι γεγονός!!! Ένα κτίριο που... "μεγάλωσε" γενιές και γενιές ζακυνθινών, ένα κτίριο που γνώρισε μοναδικές στιγμές δεν υπάρχει πια!

Πρόκειται για το Κλειστό Γυμναστήριο Ζακύνθου που στεγαζόταν στο Δημοτικό Στάδιο και λόγο ακαταλληλότητας είχε κριθεί κατεδαφιστέο. Αυτό έγινε σήμερα το πρωί, παρουσία και του Δημάρχου Ζακύνθου, Παύλου Κολοκοτσά.
Η σκεπή του κλειστού θα χρησιμοποιηθεί για τα σφαγεία και για τις εγκαταστάσεις, στις οποίες βρίσκονται τα οχήματα του Δήμου.

Το δελτίο τύπου από το γραφείο του Δημάρχου αναφέρει τα εξής:
Γεγονός είναι η κατεδάφιση του κλειστού γυμναστηρίου, αφού άρχισαν οι εργασίες παρουσία και του Δημάρχου Ζακύνθου, κ. Παύλου Κολοκοτσά.
Η σκεπή του κλειστού θα χρησιμοποιηθεί για τα σφαγεία και για τις εγκαταστάσεις, στις οποίες βρίσκονται τα οχήματα του Δήμου.

Σε δήλωσή του για τη σημαντική αυτή παρέμβαση, ο Δήμαρχος ανέφερε τα ακόλουθα:

"Έχουμε αποδείξει κατ´ επανάληψη ότι είμαστε κοντά στη νεολαία. Ένα έργο που εκκρεμούσε επί χρόνια, επιτέλους υλοποιείται, αφού κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τη γραφειοκρατία και να εξασφαλίσουμε την πίστωση των 10.000 ευρώ, που χρειαζόμασταν για την κατεδάφιση, ποσό που είναι μικρό, σε σχέση με τα ποσά που ακούγονταν τα προηγούμενα χρόνια. Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τη συνεργασία, ενώ προχωράμε τις διαδικασίες για την τοποθέτηση του ταρτάν και του ηλεκτροφωτισμού, παρεμβάσεις που θα καταστήσουν σύγχρονο το γήπεδο και θα είναι ένα από τα καλύτερα της Ελλάδος. Επισημαίνω ότι η κατεδάφιση ήταν επείγουσα, προκειμένου να σχεδιαστεί το νέο κλειστό στην περιοχή της Παναγούλας. Συνεχίζουμε τα έργα, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Η Ζάκυνθος θα αναπτυχθεί και στον αθλητισμό, ενώ απώτερος στόχος είναι η ανάδειξη και η αξιοποίηση του αθλητικού τουρισμού, ώστε αθλητές απ' όλη την Ευρώπη να κάνουν εδώ την προπόνησή τους, ιδίως όσοι προέρχονται από Βόρειες χώρες. Στο σημείο του κλειστού θα γίνει χώρος υποδοχής των ομάδων και πιο πίσω θα υπάρχει βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου".


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου