Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το Καταστάρι! (photos)

Εντυπωσιακό και πάλι το Καταστάρι επικράτησε με 3-2 του ΑΟ Ζευγολατιού και πέρασε στους "8" του θεσμού!
Το Καταστάρι μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε στα πρώτα 36 λεπτά να είναι μπροστά στο σκορ με 3-0, αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους που έδειχναν να μην έχουν βγει ακόμα από τα αποδυτήρια!
Οι Κυπελλούχοι Κορινθίας, αναγκαστικά, στην επανάληψη κυνήγησαν το γκολ και το κατάφεραν στο 52΄ όμως η καλή αμυντική λειτουργία του Κατασταρίου δεν του επέτρεψε κάτι άλλο εκτός από τη μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
18΄ ΓΚΟΛ: Ο Δρόσος ωραία πάσα στον Ματαράγκα Ν. και ο τελευταίος με πλασέ θα ανοίξει το σκορ.
26΄ ΓΚΟΛ: Ο Μαλαφούρης στον Ματαράγκα Ν. ο οποίος με πλασέ θα πετύχρ\ει το 2-0.

36΄ ΓΚΟΛ: Ο Κουσίδης θα προλάβει την μπάλα πριν περάσει άουτ και μετά από λάθος της άμυνας ο Μαλαφούρης δεν θα… συγχωρέσει και με σουτ θα πετύχει το 3-0!
52΄ ΓΚΟΛ: Ο Χατζησοφρωνίου θα σεντράρει και ο Μυργιώτης με κεφαλιά θα μειώσει σε 3-1.
55΄ Εκτέλεση φάουλ του Μυργιώτη δύσκολα θα διώξει ο Χαρακτινός.
56΄ ΔΟΚΑΡΙ για το Καταστάρι. Σουτ, εκτός περιοχής, του Ματαράγκα η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
60΄ Ο Δρόσος θα επιχειρήσει το διαγώνιο σουτ, η μπάλα θα κοντράρει στους αμυντικούς και θα στρωθεί στον Μαλαφούρη που θα πλασάρει, από καλή θέση, άουτ.
65΄ Ο Χατζησοφρωνίου θα ανατραπεί στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο διαιτητής Καλύβας που είναι κοντά στη φάση έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
90΄+ ΓΚΟΛ: Ο Γκολέμης θα μειώσει σε 3-2 αλλά δεν θα φτάσει αφού αυτό ήταν και το τελικό αποτ΄πελεσμα!



ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Δήμος Αγγελάκης): Χαρακτινός (66΄ λ. τρ. Ποταμίτης), Κουσίδης (38΄ λ. τρ. Βάσσος), Χριστοδουλόπουλος, Λιβέρης, Κουτσουπιάς, Κομιώτης Ι. (76;  λ. τρ. Διαμαντής), Αρκαδιανόπς, Κωστάκης, Μαλαφούρης, Ματαράγκας, Δρόσος.


ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Γιάννης Δουβίκας): Μητσόπουλος, Παινέσης (46΄ Γκολέμης), Γκαρμίρης, Βελέντζας Κ., Βελέντζας Δημ. (76΄ Κλαδάκης), Μαλαχάτης, Χατζησοφρωνίου, Καραΐνδρος, Χρυσαφίδης, Ζάρκος (46΄ Χουσελάς), Μυργιώτης.














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου