Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Σταμάτησε στην Ραφήνα το όμορφο ταξίδι του ΑΟ Κατασταρίου

Με το χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το ταξίδι του ΑΟ Κατασταρίου στο κύπελλο ερασιτεχνών. Στην παρθενική του εμφάνιση στο θεσμό έφτασε έως τους «8», αλλά εκεί γνώρισε την ήττα από την Τριγλία Ραφήνας με το ευρύ 5-3.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
8’ ΓΚΟΛ: Με μονοκόμματο σουτ του Κότσι 1-0 η Τριγλία.
10΄ΓΚΟΛ: Με σουτ του Παπαδόπουλου 2-0.
12΄ ΠΕΝΑΛΤΙ: Το Καταστάρι κερδίζει πέναλτι όταν ο Δήμιζας ανέτρεψε τον ΛΙβέρη. Ο Μαλαφούρης θα το εκτελέσει εύστοχα και θα μειώσει σε 2-1.
17’ ΓΚΟΛ: Ισοφάριση για το Καταστάρι με τον Μαλαφούρη 2-2.
23′ ΓΚΟΛ: Η Τριγλία παίρνει ξανά το προβάδισμα με μακρινό σουτ του Κότσι και 3-2.
37′ Σουτ του Κότσι πέρασε άουτ.
39′ Νέα ευκαιρία για την Τριγλία με τον Παπαδόπουλο να πιάνει  γυριστό σουτ στην κίνηση με τον Ποταμίτη να βγάζει την μπάλα με υπερένταση κόρνερ.
57′ Σουτ του Τσάγκαρη η μπάλα  πέρασε άουτ.
58′ Σε αντεπίθεση ο Λιβέρης πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δήμιζα.
63′ Ευκαιρία για την Τριγλία με σουτ του Κότσι που πέρασε άουτ.
65′ Σε αντεπίθεση ο Λιβέρης μπήκε από δεξιά και προσπάθησε να βρει με σέντρα του τον Μαλαφούρη, με τον Δήμιζα να βγαίνει και να καθαρίζει την φάση
76′ ΓΚΟΛ:  Ο Μάλτσι επιχείρησε σουτ που απέκρουσε ο Ποταμίτης και στην επαναφορά ο Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 4-2.
84′ ΓΚΟΛ για την Τριγλία με τον Σιάννη να βγάζει μόνο του τον Βασιλείου ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά τον Ποταμίτη κάνοντας το 5-2.
90′ ΓΚΟΛ για το Καταστάρι με ωραίο πλασέ του Λιβέρη 5-3.

  
Τριγλία: Δήμιζας, Κάρδαρης, Μεϊμέρογλου (69΄ Καραδέμητρος), Τερζής, Τσέπας, Τσάγκαρης, Κότσι, Κόντη, Μάλτσι (77 λ. τρ.  Σιάννης), Βασιλείου, Παπαδόπουλος (85΄ Σολδάτος).

Καταστάρι: Ποταμίτης, Βάσσος, Χριστοδουλόπουλος, Λιβέρης, Κουτσούλιας, Κουμιώτης, Αρκαδιανός, Κωστάκης, Μαλαφούρης (77΄ Παραστρατίδης), Ματαράγκας Ν. (59΄ Δρόσος), Λίβος (69΄ Διαμαντής).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου