Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: "Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει"

Ο Σπύρος Αποστόλου επέστρεψε δυναμικά από τον τραυματισμό του που τον κράτησε καιρό εκτός δράσης. Την Κυριακή (17/4) ο αρχηγός της Ζακύνθου άνοιξε το σκορ στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό και ήταν εκ των κορυφαίων.
Ο 24χρονος αμυντικός μίλησε στο flnews για την επτανησιακή ομάδα και αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου, στον Ζαουάντ Ζαϊρί, αλλά και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του να μείνει στην κατηγορία.
-Πόσο σημαντική ήταν η νίκη επί του Πανελευσινιακού;
«Ήταν πάρα πολύ σημαντική νίκη και από θέμα ψυχολογίας, αλλά και επειδή ο Πανελευσινιακός είναι μία από τις ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους. Με αυτή τη νίκη κάναμε ένα βήμα ακόμα για την παραμονή» είπε αρχικά ο Σπύρος Αποστόλου.
- Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή με πολύ κόσμο. Πόσο ρόλο έπαιξε αυτό για την ομάδα σου;
«Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα και μάλιστα δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Κάτι που αν μη τι άλλο τιμά την ομάδα και τους φιλάθλους της. Θεωρώ ότι η παρουσία του κόσμου ήταν καταλυτική και πήρε το παιχνίδι σχεδόν μόνος του. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει».
-Τι χρειάζεται από εδώ και πέρα η ομάδα για να εξασφαλίσει παραμονή;
«Η αλήθεια είναι ότι με τις αλλαγές στη βαθμολογία εξαιτίας των ποινών και των αγώνων που έχουν αναβληθεί, κανείς δεν ξέρει ακριβώς την κατάσταση της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή. Όπως δεν γνωρίζουμε τι άλλο μπορεί να γίνει μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Οπότε οφείλουμε να παλέψουμε όλα τα ματς μέχρι τέλους. Αυτή τη στιγμή έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα. Θεωρώ κατ' αρχάς ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και ό,τι μπορούμε μακριά από αυτή».
- Ενα σχόλιο για την παρουσία του Ζαουάντ Ζαϊρί στη Ζάκυνθο;
«Σίγουρα ο Ζαϊρί είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά στην ομάδα μας, αλλά και στην κατηγορία πιστεύω. Θέλω όμως να σταθώ και στον χαρακτήρα του. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος, που δίπλα του μαθαίνεις καθημερινά πώς να παίζεις ποδόσφαιρο, αλλά και πώς να είσαι σωστός άνθρωπος. Είναι τιμή που τον έχουμε συμπαίκτη. Και επειδή είμαστε νεανική ομάδα, θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί που κάνουμε καθημερινά προπόνηση μαζί του».
-Επέστρεψες δυναμικά από τον τραυματισμό σου. Σκόραρες κόντρα στον Πανελευσινιακό και έχεις ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Πώς βλέπεις το μέλλον σου;
«Οι τραυματισμοί υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς ένας εφέτος με κράτησε δύο μήνες εκτός, αλλά πλέον γύρισα, είμαι καλά και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Το γκολ σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι με κάνει πολύ χαρούμενο, αλλά είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειες. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, στην μάχη που δίνουμε για τη σωτηρία».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου