Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Κοτσέτας και Σαμαράς για τους τελικούς της Α1 ΕΣΚΑ-Η

Η Αχαγιά ΄82 νίκησε τη Δευτέρα στην παράταση την ΕΑΠ με 81-74 (κ.α. 69-69) και μείωσε τη σειρά των τελικών της Α1 ΕΣΚΑ-Η σε 2-1 νίκες.
Πλέον, η σειρά μεταφέρεται την Παρασκευή (8.30 μ.μ.) στο «κλειστό» της Κάτω Αχαΐας, εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει αν θα έχουμε στέψη πρωταθλητή (ΕΑΠ με 3-1 νίκες) ή νέα παράταση στην αγωνία (αν ισοφαρίσει η Αχαγιά ΄82 σε 2-2 νίκες). Στη δεύτερη περίπτωση, η σειρά θα οδηγηθεί σε τρίτο και τελευταίο τελικό, τη Δευτέρα (8.30 μ.μ.) στο «κλειστό» της ΕΑΠ.
Ας δούμε, όμως, τι δήλωσαν δυο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του α΄ τελικού, οι Χρήστος Κοτσέτας της Αχαγιάς ΄82 και Βασίλης Σαμαράς της ΕΑΠ.

Χρήστος Κοτσέτας: «Απλά κάναμε μια καλή νίκη, η οποία βοηθάει και την ψυχολογία μας. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό. Το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου παραμένει η ΕΑΠ. Την Παρασκευή παίζουμε στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε να ισοφαρίσουμε τη σειρά των τελικών σε 2-2, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στην Πάτρα για ένα τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο θα κριθούν όλα».

Βασίλης Σαμαράς: «Δυστυχώς, ακόμη και εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμη τι δεν πήγε καλά. Ας αναλάβουμε όλοι την ευθύνη γι΄ αυτό που έγινε και ας πούμε απλά ότι εκεί που έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι, τελικά δεν τα καταφέραμε. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι η κούραση από την υπερπροσπάθεια έπαιξε τον ρόλο της. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο τέλος και δεν είχαμε καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές. Ολα τα παιδιά έχουν κάνει, πάντως, τεράστια προσπάθεια και πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια. Πλέον, είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στην Κάτω Αχαΐα και να τελειώσουμε εκεί τη σειρά. Το έχουμε ξανακάνει εκεί το διπλό, μπορούμε να να το κάνουμε και την Παρασκευή».

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ - pelop.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου