Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

5o NATURAL MR HELLAS: Η γιορτή του Bodybuilding έφτασε!

Όλα είναι έτοιμα για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός στο νησί μας, αφού την Κυριακή στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί το 5ο Natural MrHellas Bodybuilding στο Θέατρο του Σαρακηνάδου. Το πρωτάθλημα που και πέρσι είχε φιλοξενηθεί από τη Ζάκυνθο, διοργανώνεται από τον υπεύθυνο της Ιnba Global στην Ελλάδα και γυμναστή Πολύβιο Δεληγιάννη μαζί με τον ιδιοκτήτη του Body Style, Τάκη Προβατίδη
Τα καλύτερα κορμιά της Ελλάδας θα δώσουν το παρών σε ένα μοναδικό event για να αναδειχθεί το καλύτερο, πιο συμμετρικό και καλαίσθητο σώμα ανάμεσα σε 40 αθλητές που συμμετέχουν.
Ο Τάκης Προβατίδης αρχικά αναφέρθηκε για τον μεγάλο αριθμό των διαγωνιζόμενων στη φετινή διοργάνωση, αφού έρχονται αθλητές από πολλά σημεία της χώρας μας όπως Πάτρα, Κρήτη και Βόλος, ενώ μίλησε και για τις διακρίσεις που θα κερδίσουν οι νικητές.
 «Έχουμε 40 αθλητές από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Από την Πάτρα, τον Βόλο και ακόμα και από την Κρήτη. Οι νικητές των κατηγοριών παίρνουν άμεση πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας και ο πρώτος νικητής θα πάει στο Mr Olympian που πραγματοποιείται στην Αμερική».
Αναμφίβολα η προετοιμασία των αθλητών είναι το παν για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όπως δήλωσε ο Τάκης Προβατίδης, η προετοιμασία ξεκινάει πολλούς μήνες πίσω.
«Η προετοιμασία ξεκινάει από τον Νοέμβρη. Σαν δίαιτα έχουμε ξεκινήσει από τον Ιανουάριο. Ένας αθλητής πρέπει να χάνει σταδιακά κιλά. Είναι κάποιες αλλαγές που γίνονται ανάλογα και με την τακτική που έχει ο προπονητής. Έχουμε κάνει αρκετά διαφορετικά πράγματα. Πιστεύω  θα βγει ένα καλό αποτέλεσμα».

Π. Δεληγιάννης: «Προβάλλεται το νησί μας από τη διοργάνωση»
Ο Πολύβιος Δεληγιάννης από τη δική του πλευρά επισήμανε ότι γίνονται καθημερινές προετοιμασίες ώστε να είναι όλα έτοιμα για τους αγώνες, ενώ τόνισε και το πόσο σημαντικό είναι για τη Ζάκυνθο η προβολή της μέσω μιας τέτοιας ιδιαίτερης διοργάνωσης.
 «Είμαστε σε πυρετό εξελίξεων και προετοιμασιών. Διαπιστώνει και ο κόσμος ότι έχουμε καθιερώσει αυτά τα αγωνιστικά δρώμενα στο νησί, το οποίο μπορεί να γίνεται αυτονόητο αλλά είναι κάτι ιδιαίτερο. Είναι ένα πανελλήνιο event. Είναι μια δυνατότητα το νησί μας να προβληθεί σε όλη την Ελλάδα. Πραγματικά αξίζει τον κόπο. Έχουμε επιμεληθεί και την παραμικρή λεπτομέρεια και για να το ευχαριστηθεί ο κόσμος όσο περισσότερο μπορεί. Έχουμε καλό επίπεδο αθλητών και φέτος».
Για τον Πολύβιο Δεληγιάννη παίζει μεγάλο ρόλο πάντως και το ντόπινγκ κοντρόλ που γίνεται πριν τον αγώνα, σημειώνοντας ότι το συγκεκριμένο event είναι το μοναδικό που ενεργεί κατά αυτόν τον τρόπο, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα στους αθλητές ότι πρέπει να δουλέψουν με φυσικό τρόπο για να διακριθούν.
«Eίμαστε η μοναδική διοργάνωση που περνάνε οι αθλητές ντόπινγκ κοντρόλ πριν τον αγώνα. Όλοι οι αθλητές περνάνε. Διαφέρουμε σε αυτό. Μέσω αυτού θέλουμε να προωθήσουμε και ένα διαφορετικό μήνυμα για το πώς μπορεί κάποιος να ασκηθεί με φυσικό τρόπο δίχως αναβολικά και στεροειδή, εκμεταλλευόμενος το σώμα του».
Και οι δυο διοργανωτές έδωσαν ραντεβού την Κυριακή στο Θέατρο Σαρακηνάδου (18.00), όπου αναμένεται μια ιδιαίτερη βραδιά με «άρωμα» bodybuilding.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Διονύσης Μπινιώρης - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: Ημέρα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου