Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Από την παραμονή της ομάδας του ΠΣΑΠ στη Ζάκυνθο - Όλο το πρόγραμμα (photos)

Το zantesport κατέγραψε από την πρώτη στιγμή της άφιξης της αποστολής των παικτών που απαρτίζουν την ομάδα του ΠΣΑΠ, έως και τον αγώνα για τον φιλανθρωπικό σκοπό.


Δευτέρα 16/05
Η αποστολή των παικτών έφτασε στο αεροδρόμιο «Διονύσιος Σολωμός» εκεί όπου τους υποδέχτηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ζακύνθου, Χαράλαμπος Ραυτόπουλος.
Αμέσως μετά η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο “ZANTE PARK”, στον Λαγανά. Στις 22:00 οι διοργανωτές παραχώρησαν δεξίωση όπου παραβρέθηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Ζακύνθου, Σταύρος Κοντονής.
Μάλιστα ο κ. Κοντονής από την ώρα που έφτασε έως και την ώρα που αποχώρησε, έκατσε στο τραπέζι των διεθνών και είχε κουβέντα μαζί τους για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακούγοντας με προσοχή τα όσα είχαν να του πουν οι έμπειροι στο χώρο.


Τρίτη 17/05
Αντιπροσωπεία των διεθνών μας επισκέφτηκε κάποια σχολεία της πόλης (Δημοτικά και ένα Γυμνάσιο), όπου παρουσίασαν το έργο που επιτελούν και τους μοίρασαν μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ και άλλα δώρα. Μαζί τους και πολλοί παίκτες του ΑΠΣ Ζάκυνθος.
Το μεσημέρι, στις 13:00 ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Διονύσιος Δημόπουλος και η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών επισκέφτηκαν την Αντιπεριφέρεια, όπου ο Πρόεδρος παρουσίασε στα τοπικά ΜΜΕ το πρόγραμμα του συλλόγου, αλλά και τα μελλοντικά σχέδια, όπως η κατασκευή του «Σπιτιού του Ποδοσφαιριστή»!
Επίσης, μέσω skype, μίλησε και ο Βαγγέλης Μόρας ο οποίος μετά το θάνατο του αδελφού του, ίδρυσε το ίδρυμα SAVE MORAS με έδρα την Λάρισα. Μάλιστα έχει ανοίξει και στην Ιταλία, μια και βρίσκεται εκεί για επαγγελματικούς λόγους.



































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου