Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: Ματς θρίλερ με την Αμαλιάδα να... "κλέβει" τον βαθμό στις καθυστερήσεις!!! (photos)

Άλλο ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Πλάνου, με τον ΑΟ Τσιλιβή και τον Αστέρα Αμαλιάδας να μοιράζονται τους βαθμούς, αλλά και τις εντυπώσεις (2-2)!

Παρουσία 200 και πλέον φιλάθλων (οι 90 από την Αμαλιάδα) το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν για... καρδιακούς, έτσι όπως εξελίχθηκε. Στο γήπεδο του Πλάνου είχε δυνατό αέρα, υπέρ του Αστέρα στο α΄ μέρος.
Το Τσιλιβή ευτύχησε να προηγηθεί με τον καλύτερό του παίκτη (και σήμερα) τον Κώστα Νικολόπουλο στο 25ο λεπτό, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν αμέσως (27΄) με τον Μενίκου, για να κλείσει το πρώτο 45λεπτο με το σκορ να είναι 1-1.
Στην επανάληψη το Τσιλιβή μπήκε δυνατά (όπως και με την Αχαϊκή την πρ. Κυριακή) και προηγήθηκε εκ νέου στο 50΄ με τον Καραμαλίκη. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90΄+1΄ με τον αρχηγό, Θανάση Αντωνόπουλο. Οι γηπεδούχοι στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Αγ. Κλάδη.
Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος αδίκησε σε μία-δύο περιπτώσεις τον ΑΟ Τσιλιβή που με την απόδοσή του και σήμερα (όπως και με την Αχαϊκή) έδειξε ότι αδικείται από τη βαθμολογία στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Από την άλλη, ο πολύτιμος βαθμός του Αστέρα του δίνει σε ένα μεγάλο βαθμό την άνοδο. Βέβαια, πλέον, όλα εξαρτώνται απ΄αυτόν!!!


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
2΄ Εκτέλεση φάουλ του Μπουτσικάκη από το κέντρο, η μπάλα με τη βοήθεια του δυνατού αέρα θα περάσει λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι του Β. Κλάδη.
25΄ ΓΚΟΛ: Ο Κάρδαρης θα βγάλει τη σέντρα και ο Νικολόπουλος με σουτ θα ανοίξει το σκορ.
27΄ΓΚΟΛ: Ο Μενίκου θα κάνει το σουτ (εκτός περιοχής) και θα στείλει την μπάλ στο αριστερό «Γ» του Τσιλιβή και 1-1.
47΄ Ο Μαρκόπουλος ξεκίνησε μία κούρσα από το κέντρο, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από αριστερά, αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό.
48΄ καλό σουτ του Νικολόπουλου, εκτός περιοχής, θα πέσει στη δεξιά του γωνία ο Ανδρ. Αντωνόπουλος και θα απομακρύνει τον κίνδυνο.
50΄ ΓΚΟΛ: Ο Νικολόπουλος και πάλι θα κλέψει την μπάλα από αντίπαλο και την κατάλληλη στιγμή θα πασάρει στον Καραμαλίκη που με πλασέ θα πετύχει το 2-1.
63΄ Ο Νικολόπουλος θα βγάλει την πάσα για τον Καραμαλίκη που θα κάνει στην κίνηση το σουτ, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της Αμαλιάδας.
70΄ Ο Μενίκου από αριστερά θα βγάλει τη σέντρα ο Κολοτούρος στην κίνηση θα κάνει το σουτ για να μπλοκάρει ο Β. Κλάδης.
73΄ Ο Γεωργίου θα κάνει απευθείας το φάουλ και ο Ανδρ. Αντωνόπουλος θα πέσει στη δεξιά του γωνία και θα σώσει την ομάδα του.
74΄ Ο Γεωργίου το κόρνερ, στο δεύτερο δοκάρι το σουτ ο Αγ. Κλάδης η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει κόρνερ.
78΄ Ο Δούλος θα βγάλει τη σέντρα ο Μπουρούκης θα κάνει το σουτ και ο Κωστακιώτης με το κεφάλι θα διώξει σωτήρια πάνω στη γραμμή!
83΄ Ωραία εκτέλεση κόρνερ του Σταμίρη δεν μπόρεσε ούτε ο Νικολόπουλος, αλλά και ο Γεωργίου να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα!
90΄+1΄ ΓΚΟΛ: Ο Αστέρας κερδίζει φάουλ («φωνάζουν» οι γηπεδούχοι ότι δεν υπήρχε και με γυμνό μάτι φαίνεται ότι έχουν δίκιο) το εκτελεί απευθείας ο Θανάσης Αντωνόπουλος και πετυχαίνει το τελικό 2-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!!!
90΄+2΄ΔΟΚΑΡΙ για το Τσιλιβή! Ο Σταμίρης εκτελεί φάουλ ο Αγ.  Κλάδης θα «σημαδέψει» το οριζόντιο δοκάρι!
90΄+4΄ Ο Καραμαλίκης σε πλεονεκτική θέση δεν προλαβαίνει να βρει την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.
90΄+5΄ Μοναδική ευκαιρία για την Αμαλιάδα να φύγει με το «τρίποντο» από τη Ζάκυνθο! Ο Θαν. Αντωνόπουλος θα κάνει την κούρσα από δεξιά, θα πασάρει στον Μαρκόπουλο που απέναντι στον Β.  Κλάδη θα πλασάρει μόλις άουτ!!!



Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ (Διονύσης Μουζάκης): Κλάδης Β., Γιακουμέλος, Κωστακιώτης, Κόκας, Κλάδης Αγ., Κάρδαρης (71΄ Σταμίρης), Τσάνης, Γεωργίου, Καραμαλίκης, Νικολόπουλος (86΄ Κωζής), Κακολύρης (79΄ Μπάστας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Αντωνόπουλος Ανδρ., Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος Αθ., Σταθάτος (90΄+2΄ Ζώντος), Μπράβος (89΄ Μπαρδούσης), Βραχνής, Μενίκου (71΄ λ. τρ. Μπουρούκης), Δούλος, Κολοτούρος, Μαρκόπουλος, Παρασκευόπουλος.



Αχαϊκή – Α.Ο. Εικοσιμίας     1-0
(79΄ Δενδρινός)



Η βαθμολογία του 12ου ομίλου σε 4 αγώνες
1. Αχαϊκή 10
2. Αστέρας Αμαλιάδας 7
3. ΑΟ Τσιλιβή 5
4. ΑΟ Εικοσιμίας 0


1η αγωνιστική
(Κυριακή 15/5, 17:00)
Αστέρας Αμαλ./ Πανόπουλο – Α.Ο. Τσιλιβί  2-0
Α.Ο. Εικοσιμία – Αχαϊκή  2-3


2η αγωνιστική
(Τετάρτη 18/5, 17:00)
Α.Ο. Τσιλιβί – Α.Ο. Εικοσιμίας  4-0
Αχαϊκή – Αστέρας Αμαλ./Πανόπουλο  2-0 


3η αγωνιστική
(Κυριακή 22/5, 17:00)
Α.Ο. Εικοσιμίας – Αστέρας Αμαλ./Πανόπουλο  0-4
Α.Ο. Τσιλιβί - Αχαϊκή    2-2


4η αγωνιστική
(Τετάρτη 25/5, 17:00)
Α.Ο. Τσιλιβί – Αστέρας Αμαλ./Πανόπουλο  2-2
Αχαϊκή – Α.Ο. Εικοσιμίας     1-0


5η αγωνιστική
(Κυριακή 29/5, 17:00)
Α.Ο. Εικοσιμίας – Α.Ο. Τσιλιβί
Αχαϊκή – Αστέρας Αμαλ./Πανόπουλο


6η αγωνιστική
(Κυριακή 5/6, 17:00)
Αστέρας Αμαλ./Πανόπουλο – Α.Ο. Εικοσιμίας
Αχαϊκή – Α.Ο. Τσιλιβί






























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου